Verhuurd

Koestraat 39 -41 3811 HK Amersfoort

Omschrijving

ALGEMEEN
In de oude binnenstad van Amersfoort in de Koestraat bevindt zich deze zeer charmante winkelruimte. Inmiddels hebben al diverse ondernemers de Koestraat betrokken. Een gezellige straat vlakbij het drukke centrum van Amersfoort. Direct om de hoek bevindt zich de parkeergarage Koestraat.

LOCATIE
In de historische binnenstad van Amersfoort zijn zeer diverse bedrijven gevestigd: winkels, horeca en diverse culturele voorzieningen. In de directe omgeving: een kapper, zonnestudio, bloemenzaak, restaurant en de Bristol.
De wekelijkse markten op vrijdag en zaterdag zorgen voor veel leven in het centrum. Het centrum van Amersfoort is hét koopcentrum van de regio Eemland.

BEREIKBAARHEID
De winkel is uitstekend te bereiken met eigen vervoer. De dichtstbijzijnde bushaltes bevinden zich aan de Stadsring en de Varkensmarkt. Parkeergarage Koestraat is direct om de hoek.

100 – 200 m tot de bus;
3 – 4 km tot de A28;
2 – 3 km tot Station Amersfoort CS;
4 – 5 km tot de A1.

VLOEROPPERVLAK
De totale oppervlakte bedraagt circa 105 m².

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 1.250,– per maand te vermeerderen met btw.

SERVICEKOSTEN
Servicekosten zijn niet van toepassing.

Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

OPLEVERING
Uitgangspunt is oplevering in de huidige staat, inclusief pantry en toilet.

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de nabij gelegen parkeergarage Koestraat.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
105 m²
Winkelruimte oppervlakte
105 m²
Winkelruimte verkoopvloeroppervlakte
105 m²
Winkelruimte verzamelgebouwen

Fatal error: Uncaught TypeError: number_format(): Argument #1 ($num) must be of type float, string given in /www/commavastgoednl_265/public/wp-content/plugins/gnr-plugin/public/class-gnr-plugin-public.php:2598 Stack trace: #0 /www/commavastgoednl_265/public/wp-content/plugins/gnr-plugin/public/class-gnr-plugin-public.php(2598): number_format('pantry keuken, ...', 0, ',', '.') #1 /www/commavastgoednl_265/public/wp-includes/class-wp-hook.php(324): Gnr_Plugin_Public->properties_features_structure('item', 'Winkelruimte ve...', 'WinkelruimteVer...', '', '', 'm²', 'object-feature-...', 'col-5 col-md-3', 'col-7 col-md-9', 'number') #2 /www/commavastgoednl_265/public/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #3 /www/commavastgoednl_265/public/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #4 /www/commavastgoednl_265/public/wp-content/plugins/gnr-plugin/public/partials/gnr-plugin-public-properties-features.php(407): do_action('properties_feat...', 'item', 'Winkelruimte ve...', 'WinkelruimteVer...', '', '', 'm²', 'object-feature-...', '', '', 'number') #5 /www/commavastgoednl_265/public/wp-content/plugins/gnr-plugin/public/partials/gnr-plugin-public-properties-post.php(1298): require('/www/commavastg...') #6 /www/commavastgoednl_265/public/wp-includes/template-loader.php(106): include('/www/commavastg...') #7 /www/commavastgoednl_265/public/wp-blog-header.php(19): require_once('/www/commavastg...') #8 /www/commavastgoednl_265/public/index.php(17): require('/www/commavastg...') #9 {main} thrown in /www/commavastgoednl_265/public/wp-content/plugins/gnr-plugin/public/class-gnr-plugin-public.php on line 2598