Landauer 5 3897 AB Zeewolde

€ 5.000 per jaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Dit bedrijfspand ligt op bedrijventerrein Horsterparc te Zeewolde, vlakbij de N305 en N705, welke aansluiten op de A28, A27 en A6. De locatie is zowel met eigen als openbaar vervoer goed bereikbaar, een bushalte bevindt zich op loopafstand van het pand.

Voor verhuur is circa 35 m² kantoor beschikbaar!

LOCATIE
Veel water, groen en ruimte maken Zeewolde een aantrekkelijke plaats om te verblijven. De economie van Zeewolde is in 2019, ten opzichte van een jaar geleden, flink gegroeid. Dat blijkt uit onderzoek van bureau Louter. In de top 50 van Economische toplocaties in Nederland staat Zeewolde nu op de 18e plek met een gemiddeld rapportcijfer van 7,47.
Ondernemers kiezen voor Zeewolde vanwege de centrale ligging, ruimte en bereikbaarheid. Maar ook de kenmerken van de beroepsbevolking (relatief jong, hoog opgeleid en gemotiveerd) en het goede ondernemersklimaat spelen een rol.

BEREIKBAARHEID
Het pand is zowel per auto als per vrachtauto uitstekend bereikbaar. Met 3 autominuten bevindt u zich op de Rijksweg A28 en A 27, binnen 10 autominuten bent u in Almere en in 40 autominuten in Zwolle. Het openbaar vervoer wordt verzorgd door diverse busdiensten, die o.a. verbindingen onderhouden met Almere en Harderwijk.

200 – 250 m tot de bus;
8 – 9 km tot de A28;
8 – 9 km tot de A27.

VLOEROPPERVLAKTE
Totaal is ca. 35 m² kantoorruimte op de begane grond beschikbaar.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 5.000,00 per jaar te vermeerderen met servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
Voorschot servicekosten bedraagt € 100,00 per maand te vermeerderen met btw. Eind van het jaar vindt verrekening met de werkelijke kosten plaats.

OPLEVERING
Uitgangspunt is oplevering in huidige staat o.a. voorzien van systeemwanden, airco, vloerbedekking, verlichtingsarmaturen, verwarming middels cv.

PARKEREN
Bij het gehuurde behoort 1 parkeerplaats. Tevens is er ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving op de openbare weg.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurperiode van 5 jaar, echter een kortere periode is bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015 met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 5.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
35 m²
Kantoorruimte oppervlakte
35 m²
Bekijk alle kenmerken

Media

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand