Langestraat 67 3811 AC Amersfoort

€ 2.750 per maand

Omschrijving

ALGEMEEN
Winkelpand gelegen op A1 locatie in het centrum van Amersfoort. De winkel is gesitueerd op een high traffic locatie met grote passantenstroom. Met name op dit deel van de winkelstraat bevinden zich naast goede retailzaken ook veel charmante horecagelegenheden, wat de grondslag biedt voor een gezellige mix en variëteit.
Naast de bezoeker aan het kernwinkelgebied wordt dit deel van de straat ook bezocht door de consument die de Kamp of de horeca en weekmarkt op De Hof bezoekt.
Het pand ligt centraal en op loopafstand ten opzichte van de diverse parkeergarages.

LOCATIE
Duizenden toeristen komen jaarlijks naar de mooie binnenstad. Amersfoort heeft rond 160.000 inwoners en een verzorgingsgebied met omliggende plaatsen van nog eens ruim 250.000 mensen. De winkel bevindt zich in het winkelhart van Amersfoort. De historische binnenstad van Amersfoort wordt gekenmerkt door een verscheidenheid aan winkels, horecapanden en karakteristieke gebouwen. Deze sfeervolle winkelstraat, met kenmerkende architectuur, biedt een mix van lokale partijen en landelijke filiaalbedrijven met een gevarieerd aanbod aan producten. Buren zijn o.a. the Body Shop, Grand Café Hemels, Gents, Subway, Ecco en vele andere succesvolle ondernemingen.
Vlakbij bevindt zich de Hof. De plek voor horecazaken en de weekmarkt. Ook vinden hier de grote evenementen en optredens plaats.

BEREIKBAARHEID
50 – 100 m tot de bus;
3 – 4 km tot de A28;
0 km tot centrum Amersfoort;
1 – 2 km tot Station Amersfoort;
2 – 3 km tot de A1.

VLOEROPPERVLAK
Te huur is ca. 85 m² op de begane grond.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 2.750,– per maand exclusief servicekosten en exclusief btw.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

SERVICEKOSTEN
Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

BOUWJAAR
Bouwjaar is ca. 1933.

OPLEVERING
Uitgangspunt is casco oplevering, inclusief pantry en toilet.

PARKEREN
Er is parkeergelegenheid in de diverse parkeergarages in de nabije omgeving.

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in oktober 2012, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
Per direct.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 2.750 per maand
Aangeboden sinds
19 augustus 2022
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
85 m²
Winkelruimte oppervlakte
85 m²
Winkelruimte verkoopvloeroppervlakte
72 m²
Bekijk alle kenmerken
Langestraat 67
3811 AC Amersfoort
€ 2.750 per maand