Leusderend 26 3832 RC Leusden

€ 115 per vierkante meter per jaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Landgoed Leusderend: waar ontmoeten, ondernemen en inspireren samenkomen in een betoverende, groene werkomgeving! Midden in bossen, tussen sportvelden en wandelpaden, biedt Landgoed Leusderend de ideale uitvalsbasis voor bedrijven die op zoek zijn naar een unieke vestigingsplek. Deze locatie is uitstekend bereikbaar via de A28-snelweg en het openbaar vervoer. Hier ervaart u meer dan alleen een standaard kantoorruimte. Het landgoed omvat drie nieuwe paviljoens rond een charmante binnenplaats, inclusief een authentieke, stijlvolle villa; een centrale ontmoetingsplek met het gezamenlijke bedrijfsrestaurant.

In Gebouw 2 is de kantoorruimte in het souterrain nu beschikbaar voor huur. Deze prachtige kantoorruimte straalt een aangename sfeer uit dankzij slim geplaatste ramen die zacht licht binnenlaten, wat zorgt voor een rustige en gezellige ambiance. In tegenstelling tot traditionele kantoren profiteert het souterrain van zijn unieke eigenschappen, zoals natuurlijke isolatie voor een aangename temperatuur het hele jaar door. Het paviljoen waarin dit kantoor zich bevindt, heeft een indrukwekkende entree, stijlvolle trappen en een moderne lift, wat bijdraagt aan een elegante uitstraling. Deze inspirerende omgeving maakt op zowel medewerkers als bezoekers indruk.

Met oog voor detail is het kantoor smaakvol ingericht. De open opzet biedt ruimte aan meerdere werkplekken. Tevens zijn er kamers met glazen wanden voor privacy zonder volledige afsluiting. Zo combineert het de voordelen van samenwerking en individualiteit. De bedrijvigheid in het gebouw is prettig en rustig, zodat u ongestoord kunt werken zonder hinder van anderen.

Parkeren is eenvoudig dankzij een grote, gedeelde parkeerplaats. Hier zijn ook maar liefst 36 laadpalen aanwezig voor algemeen gebruik! Voor uw deur zijn geen auto’s, maar er is een sfeervol pleintje onder bomen met banken en picknicktafels waar u kunt genieten van een ontspannen lunch of rustmoment in de natuur.

Dit complex heeft een exclusief bedrijfsrestaurant voor huurders, gevestigd in de historische villa van Leusderend. Elke dag wordt een heerlijke lunch verzorgd door een professionele cateraar, waarbij u en uw medewerkers alleen betalen voor de ingrediënten. Overige kosten zijn opgenomen in de vaste vergoeding voor uw kantoorruimte. Deze sfeervolle eetruimte is niet alleen geschikt voor maaltijden, maar ook voor incidentele activiteiten en bijeenkomsten.

Er zijn talloze mogelijkheden om werk en ontspanning op het landgoed af te wisselen, inclusief kleed- en douchevoorzieningen. Deze unieke locatie van maar liefst 12 ha groot, is tevens geschikt voor evenementen van huurders.

BEREIKBAARHEID
Het gebouw is uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Auto
Leusderend is gemakkelijk te bereiken via de Rijksweg A28 (Utrecht-Amersfoort). Het ligt op korte afstand (5 minuten) van knooppunt Hoevelaken (A28 – A1) en knooppunt Rijnsweerd (A28 – A27), ongeveer 15 minuten rijden. Het landgoed ligt op ongeveer 300 meter van afslag 6 Leusden-Zuid.

Openbaar vervoer
Op enkele minuten loopafstand van het gebouw bevindt zich een bushalte (halte Schutterhoef, Arnhemseweg) met een directe busverbinding naar Amersfoort centraal station. Lijndiensten rijden elke dag om het half uur naar Leusderend.

VLOEROPPERVLAK
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 363 m² v.v.o., als volgt opgebouwd:
– Netto kantoorruimte: 301 m²
– Toeslag algemene ruimte: 62 m²
– Totaal gehuurde meters: 363 m²

PARKEREN
Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein. Ongeveer 465 parkeerplaatsen bevinden zich op het terrein, waarvan er 10 voor u zijn gereserveerd. De huurprijs bedraagt € 535,00 per parkeerplaats per jaar, exclusief btw. Tevens zijn er 36 laadpalen aanwezig voor algemeen gebruik.

HUURPRIJS
De huurprijs voor het souterrain bedraagt € 115,00 per m² per jaar te vermeerderen met btw.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt € 57,50 per m² per jaar te vermeerderen met btw.
De verplichte bijdrage voor het restaurant bedraagt € 18,90 per m² per jaar per jaar te vermeerderen met btw.

OPLEVERINGSNIVEAU
De gebouwen op Landgoed Leusderend hebben een zeer hoog afwerkingsniveau. Elk gebouw heeft een riante entree met bordestrap, een luxe entreehal met een indrukwekkende vide en een natuurstenen vloer. Er is een bellenplateau met videophone aanwezig. Het gebouw beschikt over een lift, dubbele toiletgroepen per etage en een invalidentoilet. Alle gevels zijn bekleed met Franse kalksteen.

De kantoorruimte is voorzien van isolerend glas, 5-voudige mechanische ventilatie met high-tech koelplafonds (Inteco-Cupro systeem), koelvermogen 140 Watt/m², systeemplafond met hoogfrequente TL-armaturen, elektrische zonwering aan de zonzijden en kabelgoten voor elektra, data en telefoon.

Overige zaken
• Glasvezelaansluiting
• Unieke gebouwen
• Flexibele huurtermijnen
• Ontspanning en sportfaciliteiten op het terrein

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 115 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
301 m²
Kantoorruimte oppervlakte
301 m²
Kantoorruimte verzamelgebouwen
Kantine, receptie, sanitair, vergaderruimte

Energie

Energielabel
A

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op het terrein bevinden zich ongeveer 465 parkeerplaatsen, waarvan 10 voor u zijn gereserveerd. De huurprijs bedraagt € 535,00 per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met btw. Tevens zijn er 36 laadpalen aanwezig voor algemeen gebruik.
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand