Leusderend 52 3832 RC Leusden

€ 115 per vierkante meter per jaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Ontmoeten, ondernemen en inspireren in een centraal gelegen en groene werkomgeving; Landgoed Leusderend is niet zomaar een kantoorlocatie. Te midden van bossen, sportvelden en wandelpaden, maar op een perfect te bereiken plek midden in Nederland is Landgoed Leusderend dé uitvalsbasis voor bedrijven die zich op een unieke plek willen vestigen. Het landgoed bestaat uit drie nieuwbouwpaviljoens rondom een binnenplaats. Op deze binnenplaats bevinden zich een authentieke, stijlvolle villa en een centrale ontmoetingsplek waarin het gezamenlijke bedrijfsrestaurant is gevestigd. Landgoed Leusderend voldoet met al haar bijzondere eigenschappen aan alle eisen die anno 2023 door werknemers en werkgevers aan een werkplek worden gesteld.

LOCATIE
De natuur en de stilte op de Leusderheide en landgoed Den Treek kenmerken de omgeving. Het complex ligt in een bosrijk gebied tussen Amersfoort en Leusden en is zeer goed bereikbaar vanaf de snelweg A28 en met het openbaar vervoer.

BEREIKBAARHEID
Het gebouw is uitstekend te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer.

Auto
Leusderend is uitstekend bereikbaar via Rijksweg A28 (Utrecht Amersfoort) en ligt op korte afstand (5 minuten) van het knooppunt Hoevelaken (A28 – A1) en knooppunt Rijnsweerd (A28 – A27), circa 15 minuten. Leusderend ligt op ongeveer 300 meter van de afslag 6 Leusden-Zuid.

Openbaar vervoer
Op enkele minuten loopafstand van het gebouw is een bushalte (halte Schutterhoef, Arnhemseweg) met een rechtstreekse busverbinding naar Amersfoort centraal station. Er rijden elke dag lijndiensten om het half uur naar Leusderend.

VLOEROPPERVLAK
De totaal vloeroppervlakte van het gebouw I bedraagt circa 5.367 m² v.v.o.

Voor de verhuur is momenteel circa 2.056 m² v.v.o beschikbaar, verdeeld als volgt:

In gebouw I zijn de volgende units beschikbaar:
– Souterrain A 679 m²
– Souterrain B 679 m²
– Beletage A 698 m²
– Beletage B verhuurd

Deelverhuur is bespreekbaar.

In gebouw II zijn de volgende units beschikbaar:
– Souterrain 363 m²

PARKEREN
Op het terrein is parkeerruimte in overvloed. Op het terrein bevinden zich ongeveer 465 parkeerplaatsen, wat neerkomt op een zeer gunstige parkeernorm van circa 1:35. De huurprijs bedraagt € 595,– per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met btw.

HUURPRIJS
Gebouw I
De huurprijs voor het souterrain bedraagt € 115,– per m² per jaar te vermeerderen met btw.
De huurprijs voor de beletages bedraagt € 145,– per m² per jaar te vermeerderen met btw.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt € 50,– per m² per jaar te vermeerderen met btw voor het souterrain en de beletage.

De verplichte bijdrage voor het restaurant bedraagt € 19,– per m² per jaar per jaar te vermeerderen met btw.

OPLEVERINGSNIVEAU
De gebouwen op het Landgoed Leusderend hebben een zeer hoog opleverings- en afwerkingsniveau. Ieder gebouw heeft riante entree partij voorzien van bordestrap, een luxe entreehal voorzien van een spectaculaire vide en natuurstenen vloer. Een bellenplateau met videophone is aanwezig. Ieder gebouw heeft een lift, dubbele toiletgroepen per etage en een invalidentoilet op niveau 0. Alle gevels zijn in Franse kalksteen uitgevoerd.

De kantoorruimtes zijn verder voorzien van isolerende beglazing, 5-voudige mechanische ventilatie voorzien van high-tech koelplafonds (Inteco-Cupro systeem), koelvermogen 140 Watt/m², systeemplafond voorzien van hoogfrequente TL armaturen, elektrische zonnewering aan de zonzijden, kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoon.

Het afwerkingsniveau verschilt per bouwdeel. Gebouw II wordt in basis casco opgeleverd vrij van scheidingswanden, vloerbedekking en pantryvoorzieningen. Gebouw I wordt in haar huidige staat turn-key aangeboden.

Overige zaken
• Glasvezelaansluiting;
• Unieke gebouwen;
• Flexibele huurtermijnen;
• Ontspanning en sport op het terrein.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 115 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
2.755 m²
Kantoorruimte oppervlakte
2.755 m²
Kantoorruimte verzamelgebouwen
Kantine, receptie, sanitair, vergaderruimte
Kantoorruimte units vanaf
679 m²

Energie

Energielabel
A
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand