Verhuurd

Leusderend 8 3832 RC Leusden

Omschrijving

Werken en uw gasten ontvangen in deze prachtige villa!

Ontmoeten, ondernemen en inspireren in een centraal gelegen en groene werkomgeving; Landgoed Leusderend is niet zomaar een kantoorlocatie. Te midden van bossen, sportvelden en wandelpaden, maar op een perfect te bereiken plek midden in Nederland is Landgoed Leusderend dé uitvalsbasis voor bedrijven die zich op een unieke plek willen vestigen. Het landgoed bestaat uit drie nieuwbouwpaviljoens rondom een binnenplaats. Op deze binnenplaats bevinden zich deze authentieke, stijlvolle villa en een centrale ontmoetingsplek waarin het gezamenlijke bedrijfsrestaurant is gevestigd. Landgoed Leusderend voldoet met al haar bijzondere eigenschappen aan alle eisen die anno 2023 door werknemers en werkgevers aan een werkplek worden gesteld.

OPLEVERINGSNIVEAU
Recent is grootschalig onderhoud uitgevoerd waaronder zowel binnen-, als buitenschilderwerk. De vloerbedekking is vervangen. De verdiepingen beschikken over eigen voorzieningen zoals dubbel toilet en keuken. Daarnaast is ook het klimaat zeer goed te noemen, de villa beschikt over topkoeling gecombineerd met airco units.

LOCATIE
De natuur en de stilte op de Leusderheide en landgoed Den Treek, maar met de stad Amersfoort binnen handbereik, kenmerken de omgeving. Het complex ligt in een bosrijk gebied tussen Amersfoort en Leusden en is zeer goed bereikbaar vanaf de snelweg A28 en met het openbaar vervoer.

BEREIKBAARHEID
Het gebouw is uitstekend te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer.
Leusderend is uitstekend bereikbaar via Rijksweg A28 (Utrecht Amersfoort) en ligt op korte afstand (5 minuten) van het knooppunt Hoevelaken (A28 – A1) en knooppunt Rijnsweerd (A28 – A27), circa 15 minuten. Leusderend ligt op ongeveer 300 meter van de afslag 6 Leusden-Zuid.

Openbaar vervoer
Op enkele minuten loopafstand van het gebouw is een bushalte (halte Schutterhoef, Arnhemseweg) met een rechtstreekse busverbinding naar Amersfoort centraal station. Er rijden elke dag lijndiensten om het half uur naar Leusderend.

VLOEROPPERVLAK
De totaal vloeroppervlakte van de villa bedraagt circa 1.084 m² v.v.o. Voor de verhuur is momenteel circa 76 m² v.v.o op de begane grond beschikbaar bestaande een unit van ca. 31 m² en een unit van ca. 45 m².
Deelverhuur is mogelijk. Zie onze brochure voor het overzicht welke kamers beschikbaar zijn.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 140,00 per m² per jaar voor de begane grond. Genoemde prijzen te vermeerderen met btw.

PARKEREN
Op het terrein is parkeerruimte in overvloed. Op het terrein bevinden zich ongeveer 465 parkeerplaatsen, wat neerkomt op een zeer gunstige parkeernorm van circa 1:35. De huurprijs per parkeerplaats bedraagt € 535,00 per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt € 45,00 per m² per jaar te vermeerderen met btw.
De verplichte bijdrage voor het restaurant bedraagt € 16,50 per m² per jaar te vermeerderen met btw.

Overige zaken
• Glasvezelaansluiting;
• Unieke gebouwen/locatie;
• Bedrijfsrestaurant;
• Ontspanning en sport op het terrein.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
76 m²
Kantoorruimte oppervlakte
76 m²
Kantoorruimte verzamelgebouwen
Pantry keuken, vergaderruimte
Kantoorruimte units vanaf
31 m²
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand