Nijverheidsweg-Noord 114 3812 PN Amersfoort

€ 122.000 per jaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Dit object op het gerenommeerde bedrijventerrein “De Isselt” in Amersfoort biedt een kans voor ondernemingen op zoek naar een combinatie van royale kantoorfaciliteiten met bedrijfsruimte. Met een totale oppervlakte van maar liefst 1.968 m² aan kantoorruimte en 259 m² aan bedrijfsruimte, voldoet dit pand aan de hoge eisen en wensen van diverse bedrijfstakken. Een uniek kenmerk van deze locatie is de flexibiliteit: er bestaat de mogelijkheid om een deel van de kantoorruimte om te zetten naar extra bedrijfsruimte, waardoor de ruimte zich perfect aanpast aan uw wensen en behoeften voor uw onderneming.

DUURZAAMHEID
Ondanks het bouwjaar van het pand (1980), is de duurzaamheid op orde. Het pand heeft een Energielabel A+++ en heeft aanzienlijke milieuvriendelijke upgrades ondergaan. Het dak is na-geïsoleerd, wat resulteert in een efficiënte warmte- en energiebesparing. Bovendien zijn er maar liefst 450 zonnepanelen geïnstalleerd, wat niet alleen bijdraagt aan een duurzame bedrijfsvoering, maar ook aan lagere operationele kosten voor uw onderneming.
In het grootste gedeelte van het pand wordt gebruik gemaakt van luchtkoeling, terwijl de kantoren op de bovenverdieping zijn uitgerust met airco units. Beide systemen zijn effectief in het koelen van ruimten en bieden een comfortabel werkklimaat, waarbij de temperatuur goed gereguleerd kan worden. De airco units kunnen mogelijk ook worden gebruikt om bij te verwarmen.
Dit representatieve bedrijfspand biedt een uitstekende combinatie van ruimte, flexibiliteit en duurzaamheid en is daarmee een ideale keuze voor bedrijven die willen investeren in de toekomst.

LOCATIE
Het complex bevindt zich op een strategische locatie in Amersfoort en biedt uitstekende bereikbaarheid via de nabijgelegen snelwegen. Bedrijventerrein Isselt ligt in het westen van Amersfoort en wordt doorsneden door de provinciale weg N199. Isselt grenst aan de Eem en heeft een eigen haven. Het terrein is ontwikkeld in de jaren ’60 tot en met ’80 en is bruto circa 200 hectare groot. Grote bedrijven op de Isselt zijn onder meer Hartog, Nefkens, Wilco Printing en Gamma.
Bedrijventerrein Isselt is het grootste en oudste bedrijventerrein van Amersfoort. Met goede verbindingen via doorgaande hoofdwegen, waterpartijen en groenvoorzieningen heeft het terrein een moderne uitstraling gekregen na een grootschalige renovatie van de infrastructurele voorzieningen. De aanwezigheid van grote bedrijven maken het als bedrijventerrein waardevol en de gemeente Amersfoort zorgt ervoor dat het terrein vitaal blijft en ook ruimte biedt aan lokale bedrijven. Met toekomstplannen voor verdere ontwikkeling en modernisering belooft Bedrijventerrein Isselt een aantrekkelijke locatie te blijven voor diverse ondernemingen.

BEREIKBAARHEID
Per auto zijn de rijkswegen A1 en A28, met een directe aansluiting op het knooppunt Hoevelaken, eenvoudig bereikbaar via de doorgaande wegen Bunschoterstraat en Amsterdamseweg. Tevens is er een goede ontsluiting naar het centrum van Amersfoort.
Per bus is het NS-station van Amersfoort eenvoudig bereikbaar. Bushaltes bevinden zich op loopafstand van de locatie.

0 – 5 km tot de A28;
0 – 5 km tot de A1;
0 – 3 km tot Station Amersfoort;
0 – 50 m tot de bus;
0 – 2 km tot centrum Amersfoort.

VLOEROPPERVLAK
Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt ca. 2.227 m² als volgt verdeeld:

Begane grond:
1.000 m² kantoorruimte
259 m² bedrijfsruimte

1e verdieping:
968 m² kantoorruimte

Er is een mogelijkheid om een gedeelte van de kantoren te wijzigingen naar bedrijfsruimte.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 122.000,– per jaar, exclusief servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
Servicekosten bedragen € 375,– per maand te vermeerderen met btw. Deze kosten zijn opgebouwd uit de volgende onderdelen:
· Glasbewassing buitenzijde
· Periodiek terrein- en groenonderhoud
· Inspectie en klein onderhoud dakbedekking
· Onderhoud en controle verwarmingsinstallatie, mechanische ventilatie en overheaddeuren
· Onderhoud en controle van de blusmiddelen
· Elektronische beveiliging (exclusief opvolging)
· Onderhoud bewegwijzering
· Administratiekosten ad 5% over de leveringen en diensten

Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

OPLEVERING
Uitgangspunt is oplevering in de huidige staat, o.a. voorzien van:
– Systeemplafons met verlichtingsarmaturen;
– Vloerbedekking;
– Pantry;
– Toiletten;
– Mechanische ventilatie;
– Airconditioning;
– Alarminstallatie.

PARKEREN
Op eigen terrein zijn 16 parkeerplaatsen beschikbaar en in de directe nabijheid tevens voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
In overleg.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 122.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
2.227 m²
Kantoorruimte oppervlakte
1.968 m²
Bedrijfshal oppervlakte
259 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand