Verhuurd

Philipsstraat 2 3833 LC Leusden

Omschrijving

ALGEMEEN
Op het hoogwaardige bedrijvenpark “De Horst” zijn op Philipsstraat no. 2 – 8, moderne zelfstandige kantoorruimtes beschikbaar. Recent is begonnen het kantoorgebouw compleet te renoveren. Zo zijn er nieuwe scheidingswanden, nieuw sanitair en nieuwe vloerbedekking (visgraat pvc) aangebracht.
Het object is gesitueerd op een zich locatie vanaf de randweg welke een verbinding vormt tussen de A28 (Utrecht-Zwolle) en het centrum van Leusden. Vele organisaties hebben zich reeds op dit bedrijvenpark gevestigd (o.a. Achmea, Intergamma, Sport Business Center en meer). Aan de overzijde van het bedrijvenpark is Afas met een nieuw hoofdkantoor gevestigd. In de directe nabijheid van het betreffende object bevindt zich het ‘Van der Valk Hotel Leusden’.

LOCATIE
Het object is gelegen aan de Philipsstraat nabij de randweg en de oprit naar de A28. Gelegen nabij v/d Valk Hotel Leusden, AFAS, Intergamma, Sport Business Center, Achmea, Zilveren Kruis, CBR. De gemeente Leusden bestaat uit de drie dorpen Leusden, Achterveld en Stoutenburg. Het is door zijn groene en dorpse karakter een aantrekkelijke plaats. Leusden ligt voor een deel op de Utrechtse Heuvelrug, voor een deel in de Gelderse Vallei en grenst aan de historische stad Amersfoort. Dit kantorenpark in de gemeente Leusden kenmerkt zich door een goede ontsluiting van het wegennet, de ruime opzet en de aandacht voor de groenvoorziening.

BEREIKBAARHEID
De Philipsstraat ligt nabij het knooppunt Hoevelaken waardoor ook de A1 (Amsterdam – Amersfoort) makkelijk bereikbaar is. Amersfoort is binnen ca. 5 minuten te bereiken, Amsterdam in ca. 35 minuten en Utrecht in ca. 30 minuten. Luchthaven Schiphol kan per auto worden bereikt in ca. 45 minuten. Leusden is goed bereikbaar en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. Een goed en snel alternatief voor reizen met de auto is het openbaar vervoer. Het Centraal Station Amersfoort ligt op 10 minuten bus-afstand van Leusden (middels de buslijnen 17 en 80, welke een directe verbinding hebben naar het NS station Amersfoort). De infrastructuur met betrekking tot het openbaar vervoer rond Leusden zal in de nabije toekomst nog verder worden geoptimaliseerd.

VLOEROPPERVLAKTE
Voor verhuur is beschikbaar:
• no. 6b 1e verdieping 237 m²

HUURPRIJS
€ 125,– per m² per jaar te vermeerderen met de geldende btw.

SERVICEKOSTEN
€ 30,– per m² per jaar, exclusief btw, op voorschotbasis. Dit is o.a. inclusief gebruik gas, water en elektra, tuinonderhoud, schoonmaak algemene ruimten en glasbewassing, onderhoud installaties.

OPLEVERING
Het pand wordt opgeleverd in de huidige gerenoveerde staat, onder meer met:
– Scheidingswanden;
– Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
– Airco units;
– Elektrische deuren (alleen no. 4b);
– Zonwering (o.a. lamellen);
– Vloerbedekking;
– Eigen pantry;
– Kabelgoten;
– Glasvezel;
– Te openen ramen voorzien van dubbele beglazing;
– Mechanische ventilatie;
– Centrale verwarming;
– Toiletten (gedeeld);
– Alarminstallatie.

PARKEREN
Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein. Huurprijs is € 350,- per parkeerplaats per jaar. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid in de omgeving op de openbare weg.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

BOUWJAAR
Het pand is in 1996 gebouwd en in 2021 grondig gerenoveerd.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
Per direct beschikbaar.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
237 m²
Kantoorruimte oppervlakte
237 m²

Energie

Energielabel
A
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand