Piet Mondriaanplein 13 3812 GZ Amersfoort

€ 180 per vierkante meter per jaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Kantoorgebouw Eempolis betreft een zeer hoogwaardig kantoorgebouw. Het ontwerp is van J.A. van Belkum van Arcadis Architecten. De architect die onder andere ook tekende voor de kantorenstrook aan de andere zijde van het station Amersfoort. Een imposante verschijning met een stijlvolle en ingetogen architectuur. De lay-out maakt een efficiënte indeling mogelijk. Het niveau van het complex is “state of the art” met vele duurzame en energiebesparende voorzieningen waaronder warmte- en koudeopslag en beschikt over een energie label “A”. Ter illustratie hebben wij impressies toegevoegd van hoe uw kantoor eruit kan zien.

De beschikbare ruimte bevindt zich op de begane grond, met de achterzijde aan de levendige spoorzijde en de voorkant direct bij de uitgang van het Station. De ruimte was in gebruik bij Regus als kantoorruimte, echter gezien de ligging en uitstraling is het voor diverse doeleinden geschikt. Door de brede bestemming (Gemengd-2) is de ruimte ook geschikt voor detailhandel, persoonlijke of zakelijke dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen.

LOCATIE
Hoogwaardige kantoorlocatie met op de begane grond commerciële units, is gelegen aan de noordzijde van het hoofdstation van Amersfoort. In de directe omgeving van de ontwikkeling zijn o.a. gehuisvest; Friesland Campina, KPN, Arcadis en ABN Amro. Het gebied rondom het station wordt gekenmerkt door kantoren, woningen en winkels. Deze prominente locatie ligt centraal in de regio, goed bereikbaar per auto en met openbaar vervoer.

BEREIKBAARHEID
50 – 100 m tot de bus;
1 – 2 km tot de A28;
1 – 2 km tot centrum Amersfoort;
0 – 0 km tot Station Amersfoort;
2 – 3 km tot de A1.

VLOEROPPERVLAK
Voor verhuur is circa 528 m² kantoorruimte beschikbaar op de begane grond.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 180,– per m² per jaar te vermeerderen met servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 50,- per m² per jaar te vermeerderen met het geldende btw-percentage. Op basis van voorschot met jaarlijkse verrekening achteraf.

OPLEVERING
Het opleverniveau geschiedt in nader overleg.

PARKEREN
Het complex beschikt over een riante ondergrondse parkeergarage. Voor verhuur zijn ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Huurprijs bedraagt € 1.500,– per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met btw. Daarnaast bevinden zich aan de Piet Mondriaanlaan circa 70 plaatsen voor kort parkeren.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 180 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Horeca, kantoorruimte, overige
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
1.584 m²
Kantoorruimte oppervlakte
528 m²
Kantoorruimte verzamelgebouwen
Kantine, pantry keuken, receptie, sanitair, vergaderruimte
Horeca oppervlakte
528 m²
Horeca verkoopvloeroppervlakte
528 m²
Overige oppervlakte
528 m²

Energie

Energielabel
A

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Het complex beschikt over een riante ondergrondse parkeergarage. Voor verhuur zijn ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Huurprijs bedraagt €1.250,-- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met btw. Daarnaast bevinden zich aan de Piet Mondriaanlaan circa 70 plaatsen voor kort parkeren.
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand