Verhuurd

Plantageweg 1 3833 AZ Leusden

Omschrijving

ALGEMEEN
Duurzaam ondernemen op een unieke locatie midden in het land?!
De Plantageweg 1-3 te Leusden is gelegen op het kantorenpark de Plantage; een van de 6 bedrijfsterreinen van Leusden. Het object ligt op 2 minuten afstand van de A28. Unit 1 van dit kantoorpand is nu voor huur beschikbaar. Een nette ontvangsthal met lift leidt naar de 1e verdieping. Het kantoor heeft door het gebruik van veel glas een open karakter met een prachtige uitzicht over de landerijen. In de kantoorruimte bevindt zich een door een glaswand gescheiden (vergader-)ruimte. Deze ruimte biedt privacy en rust maar ook betrokkenheid. Bij de bouw van het kantoorgebouw is rekening gehouden met duurzaamheid. Ten behoeve van milieu én de portemonnee wordt er gebruik gemaakt van een warmtepomp, HR++ glas en zonnecollectoren. Dit gebouw heeft dan ook energielabel A+++ !
In de kantoorruimte bevindt zich een eigen pantry. Op iedere verdieping bevindt zich een toiletgroep. Parkeren kan op eigen terrein, waarvan 3 van deze parkeerplaatsen horen bij dit object. De huurprijs van de kantoorruimte is Turn-Key én All in. U kunt direct zonder zorgen aan de slag.

LOCATIE
De locatie bevindt zich in de wijk het Ruige Veld. Het dorp Leusden, met ruim 30.000 inwoners, ligt onder de rook van Amersfoort. Veel bedrijven hebben Leusden al ontdekt en het aantal bedrijven dat zich in Leusden vestigt neemt nog steeds toe. In de directe omgeving zijn vele bekende organisaties gevestigd, zoals o.a. Softwarebedrijf Afas, Inkoopcombinatie Sport Business Centre, Intergamma, Verzekeraar Achmea en het Van der Valk Hotel. Verder zijn er lokale ondernemers vertegenwoordigd zoals o.a. autobedrijf Doornekamp, Blom motoren, Rienks arbodienst, woningstichting Leusden en Bureau Zuidema.

BEREIKBAARHEID
Het pand is zeer goed bereikbaar. Via de A28 binnen ca. 2 minuten en via de A1 binnen ca 4 minuten.
Per openbaar vervoer is de reistijd bus naar het Centraal Station Amersfoort ongeveer 20 minuten. De bushalte ligt op 1 minuut wandelen van het kantoorgebouw.

VLOEROPPERVLAK
Te huur is ca. 125 m² v.v.o. kantoorruimte op de 1e verdieping.

HUURRPIJS
De all-in huurprijs bedraagt € 1.800,– per maand te vermeerderen met btw.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten zijn ingegrepen in de huurprijs.

OPLEVERNIVIEAU
Turn-key opleveringsniveau.

PARKEREN
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. bij het gehuurde horen 3 eigen parkeerplaatsen.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Algemene Bepalingen Huurovereenkomst Kantoorruimte en andere bedrijfsruimten de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
125 m²
Kantoorruimte oppervlakte
125 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand