Verhuurd

Rostockweg 7 3825 PG Amersfoort

Omschrijving

ALGEMEEN
Dit nieuwbouwproject op Bedrijvenpark “Vathorst” te Amersfoort omvat 11 bedrijfsunits, waarvan no. 7 nu voor huur beschikbaar is. Deze1-laagse bedrijfsunit beschikt naast een overheaddeur ook over een aparte toegangsdeur. De unit is voorzien van een geïsoleerde betonnen begane grondvloer. De uitstraling en kwaliteit van zowel de bedrijfsruimte als het gehele complex, is modern en representatief. De diversiteit aan units is de kracht van dit project. Hierdoor worden uiteenlopende ondernemingen bijeengebracht, die van elkaars kracht en uitstraling kunnen profiteren. De bedrijfsruimte wordt casco opgeleverd.

LOCATIE
Voor het bedrijvenpark is een bijzonder en doordacht concept uitgewerkt. Het vormt op die manier – mede door zijn directe ligging langs de A1 en de A28 – een aantrekkelijke locatie. De werkomgeving heeft een verzorgd en uitnodigend karakter. Hier voel je je welkom! Voor het gebied is een bijzonder en doordacht ruimtelijk concept uitgewerkt, dat een hoogwaardige, samenhangende en parkachtige uitstraling heeft. Zo is een overzichtelijk, samenhangend en flexibel bedrijventerrein ontstaan, waar zowel huidige als toekomstige generatie bedrijven optimaal kunnen functioneren.

BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Vathorst is uitstekend bereikbaar met de auto vanuit het hele land. Vathorst kent een bedrijventerrein van ongeveer 30 hectare. Bedrijvenpark Vathorst ligt in de oksel van het knooppunt Hoevelaken. Deels langs de A1 en deels langs de A28. Het bedrijventerrein heeft een directe aansluiting op de A1 bij afslag 13 Amersfoort-Noord. Een aantrekkelijke locatie voor ondernemers om zich te vestigen. Bedrijven zitten ook in de spraakmakende geluidswal. Dit bespaart ruimte. Daardoor is er meer groen mogelijk. Om als bedrijvenpark goed te kunnen inspelen op de omgeving is het terrein verdeeld in vier plandelen met een eigen ruimtelijke structuur: Langs de Boulevard, De Eilanden, De Geluidswal, De Accenten. Per fiets is het bedrijventerrein via diverse fietsroutes uitstekend bereikbaar. De gemeente heeft een busdienst die het bedrijvenpark aandoet.
40 – 50 m tot de bus;
0 – 2 km tot de A28;
0 – 1 km tot de A1;
3 – 5 km tot station Amersfoort;
5 – 6 km tot centrum Amersfoort.

VLOEROPPERVLAK
De unit is ca. 59 m².
De vermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan er geen enkel recht aan de genoemde metrages worden ontleend.

OPLEVERING
De unit wordt casco opgeleverd. Er is geen toilet of pantry. Wel zijn er aansluitpunten aanwezig.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 750,00 per maand, exclusief btw.

PARKEREN
Huurder heeft 2 bijbehorende parkeerplaatsen direct voor het bedrijfspand tot zijn/haarbeschikking.

SERVICEKOSTEN
Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelfcontracten af te sluiten voor o.a. water en elektra.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voorverhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar. Een andere huurtermijn is bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

BOUWJAAR
2020

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
59 m²
Bedrijfshal oppervlakte
59 m²
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand