Spacelab 4 3824 MR Amersfoort

€ 125 per vierkante meter per jaar

Omschrijving

De laatste unit van circa 179 m² beschikbaar op de 1ste verdieping in het kantoorgebouw aan Spacelab 4!

ALGEMEEN
Spacelab 4 is een architectonisch meesterwerk dat direct opvalt in het hart van bedrijvenpark Calveen. Deze locatie biedt niet alleen een professionele werkomgeving, maar u bevindt zich ook te midden van de meest opvallende gebouwen van Calveen. De strategische ligging zorgt voor optimale zichtbaarheid en bereikbaarheid.
Het gebouw is ontworpen met aandacht voor zowel functionaliteit als visuele aantrekkingskracht. Bij binnenkomst via de begane grond, waar u uw auto parkeert, betreedt u via het trappenhuis, dat volledig is opgetrokken uit glas, de ontvangstruimte. Hier creëert de transparante sfeer van het interieur een gevoel van ruimte en lichtheid. Natuurlijk kunt u ook de lift nemen. Het gebouw straalt een gevoel van openheid uit en verbindt verschillende verdiepingen op een naadloze en moderne manier. Via de gemeenschappelijke ruimte waar zich o.a. de keuken en toiletten bevinden, bereikt u uw eigen kantoorruimte. Een lichte rechthoekige ruimte waar er mede door de grote ramen gelijk een prettige werksfeer heerst. U deelt het gebouw met fijne buren, te weten Marxman Advocaten, Mooi, Cloudigy en Byond.

LOCATIE
Spacelab 4 bevindt zich op een uitstekende zichtlocatie in Calveen, Amersfoort. Direct gelegen aan de A1 afslag Amersfoort-Noord, is deze locatie bijzonder goed bereikbaar. Calveen is een mix van kantoren en bedrijven. Hier vindt u prominente namen zoals Mercedes, Hotel van der Valk, PON, McDonald en meer, die de diversiteit van de bedrijvigheid weerspiegelen. De hoogwaardige bebouwing en strategische ligging maken het tot een aantrekkelijke bestemming.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend. Calveen ligt direct aan de snelweg A1 en dichtbij de snelweg A28. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is ook uitstekend, er zijn diverse busverbindingen richting Station Amersfoort Centraal en Amersfoort Schothorst, het is 5 minuten lopen tot de bushalte.

VLOEROPPERVLAK
Er is nog 1 unit beschikbaar op de eerste verdieping. Dit betreft unit 2 en is ca. 179 m² inclusief toedeling algemene ruimten. De oppervlakten zijn niet ingemeten conform NEN 2580.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 125,– per m² per jaar, te vermeerderen met servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
Servicekosten bedragen € 35,– per m² per jaar excl. btw. Deze kosten zijn opgebouwd uit onder andere de volgende onderdelen:
· Verbruik gas/water/elektra
· Glasbewassing
· Schoonmaak algemene ruimten
· Onderhoud technische installaties
· Terreinonderhoud
· Schoonmaak algemene ruimten
· Glasverzekering
· Vuilafvoer
· Administratiekosten

OPLEVERING
De ruimte zal worden opgeleverd in de huidige gerenoveerde staat, inclusief onder andere:
• toiletgroep;
• pantry;
• vernieuwde koelinstallatie;
• cv-installatie;
• systeemplafond incl. verlichtingsarmaturen;
• nieuwe vloerbedekking;
• liftinstallatie;
• fietsenberging;
• centraal alarm en camera bewaking op de toegang/parkeerplaats;
• zonwering.
In goed overleg is het definitieve opleverniveau te bepalen.

PARKEREN
Er zijn eigen parkeerplaatsen beschikbaar op maaiveld/onder het pand. Er wordt een parkeernorm gehanteerd van 1:40. De huurprijs per parkeerplaats per jaar bedraagt € 400,00 excl. btw.
BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, worden verhoed op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor de expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUURCONTRACT
Het huurcontract zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 125 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
179 m²
Kantoorruimte oppervlakte
179 m²
Kantoorruimte verzamelgebouwen
Kantine, pantry keuken, receptie, sanitair, vergaderruimte

Energie

Energielabel
A+

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Er zijn eigen parkeerplaatsen beschikbaar op maaiveld/onder het pand. Er wordt een parkeernorm gehanteerd van 1:40. De huurprijs per parkeerplaats per jaar bedraagt € 400,00 excl. btw.
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand