Spacelab 9 1 3824 MR Amersfoort

€ 1.500 per maand

Omschrijving

Exclusieve praktijkruimtes, perfectie in detail: ontdek de waanzinnige afwerking bij spacelab 9!

ALGEMEEN
Gelegen in het bedrijvenpark Calveen en strategisch geplaatst aan de afslag Amersfoort-Noord van de A1, biedt dit charmante en elegante gebouw een unieke kans voor ondernemers bij voorkeur werkzaam in de medische, cosmetische of paramedische discipline, bijvoorbeeld: schoonheidsspecialiste, fysiotherapeut, mondhygiënist, psycholoog, huisarts, dermatologie, gynaecologie, enz. De eigenaar van dit pand, actief werkzaam in de sector van medische schoonheidssalons, heeft de ruimte met zorg en expertise voorbereid. Elk detail is doordacht, elk facet op maat ontworpen om aan de behoeften van een moderne praktijk of salon te voldoen. Als toekomstige huurder betreedt u een omgeving die op maat lijkt gemaakt voor uw bedrijf, met een sfeer van luxe en functionaliteit.
Het gebouw is niet alleen een blikvanger met zijn opvallende gevel, maar biedt ook gedeelde faciliteiten die deel uitmaken van een dynamisch verzamelgebouw. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op de groei en ontwikkeling van uw bedrijf, terwijl de praktische aspecten soepel worden afgehandeld.
Parkeren is eenvoudig en veilig op het ruime, afgesloten parkeerterrein.

LOCATIE
Het object is centraal gelegen op bedrijvenpark Calveen. Deze kantoor- en bedrijvenlocatie bestaat vanaf midden jaren negentig en is direct gelegen aan de afslag Amersfoort-Noord aan de A1. Calveen is een gemengd kantoor- en bedrijvenpark en kenmerkt zich door de relatief hoogwaardige en gevarieerde bebouwing. In het oog springende ondernemingen op Calveen zijn onder andere Mercedes, Bouwfonds, ABN AMRO, Van der Valk Hotel, De VriesVellenga Leenknegt Notarissen en Imtech.
De straten van bedrijvenlocatie Calveen zijn genoemd naar raketten, ruimtevaartuigen en satellieten. Mensen zijn altijd heel nieuwsgierig geweest naar de ruimte. En ruimte, dat biedt Bedrijventerrein Calveen. Deze bedrijfslocatie heeft oog voor de toekomst en een ruim(t)e(lijke) blik!
Het pand bevindt zich dichtbij een knooppunt van belangrijke wegen en spoorwegen. Amersfoort beschikt over een uitstekende infrastructuur en uitgebreide voorzieningen. Het biedt een uitstekend werk- en woonklimaat; er is uitgebreide aandacht voor groenvoorzieningen in de stad.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend. Calveen ligt direct aan de snelweg A1 en dicht bij de snelweg A28. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is ook goed, er zijn diverse busverbindingen richting Station Amersfoort Centraal en Amersfoort Schothorst en het is vijf minuten lopen tot de bushalte.

OPPERVLAKTE
Het gebouw bestaat uit 3 bouwlagen. Voor de verhuur zijn 2 units a 50 m² beschikbaar.

Indeling unit begane grond: 2 behandelkamers, wachtruimte, afzonderlijk entree, bergruimte, keukentje, toilet, gebruik vergaderruimte op basis van beschikbaarheid per dag met reservering.

Indeling unit 2e verdieping (zie plattegrond): 2 behandelkamers, wachtkamer, bergruimte, toilet, gebruik vergaderruimte op basis van beschikbaarheid per dag met reservering.

OPLEVERING
De ruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat, derhalve inclusief o.a.:
– Ingebouwde lichtarmaturen;
– Noodverlichting;
– Airco:
– Marmeren vloer;
– Gestucte wanden;
– Pantry;
– Zelfstandige toiletgroep;
– Radiatoren;
– Brandslanghaspel;
– Ontruimingsinstallatie;
– CAI-aansluiting;
– Alarminstallatie;
– Kabelgoten met cat. 5 bekabeling.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 1.500,- all-in per unit per maand, exclusief btw.
Huur parkeerplaats bedraagt € 350,- per jaar te vermeerderen met btw.

SERVICEKOSTEN
Servicekosten zijn inbegrepen bij de huurprijs. Deze omvatten:
– Schoonmaak gemeenschappelijke ruimten;
– Schoonmaak beglazing buitenzijde periodiek;
– Periodiek reinigen daken en hemelwaterafvoeren;
– Gebruik internetaansluiting;
– Onderhoud terrein;
– Vuilafvoer, containerhuur e.d.;
– Ontstopping riolering;
– Telecommunicatiekosten van lift-, alarm-, brandmeld-en storingsmeld-installatie;
– Assurantiepremie buitenbeglazing;
– Administratiekosten ad 5% van de hierboven genoemde leveringen en diensten.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

PARKEREN
Onder het kantoorgebouw is een afgesloten parkeerterrein gelegen dat ruimschoots gelegenheid biedt tot parkeren op eigen terrein. Huur parkeerplaats bedraagt € 350,- per jaar, te vermeerderen met btw. Per unit zijn er 3 parkeerplaatsen voor huur beschikbaar.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 1000), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg en gunning verhuurder.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 1.500 per maand
Aangeboden sinds
6 mei 2024
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
100 m²
Kantoorruimte oppervlakte
100 m²
Kantoorruimte units vanaf
50 m²
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand