Verhuurd

Spaceshuttle 22 3824 ML Amersfoort

Omschrijving

ALGEMEEN
Op een mooie zichtlocatie vanaf de Rijksweg A1 ligt dit kantoorgebouw van in totaal 3.790 m² op bedrijvenpark “Calveen”. De 1e verdieping is nu voor huur beschikbaar!
Het gebied ligt aan de noordkant van het centrum van Amersfoort en kenmerkt zich door de uitstekende bereikbaarheid vanaf verkeersknooppunt Hoevelaken. De verbindingen met de rest van Nederland zijn hierdoor uitstekend te noemen. In het gebouw is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en het heeft een uitstekend afwerkingsniveau. Het gebouw beschikt over ruime parkeergelegenheid in de ondergelegen parkeerkelder en op het parkeerterrein rondom het gebouw.
De beschikbare kantoorruimte van 660 m² is gelegen op de eerste verdieping en is zeer goed en efficiënt indeelbaar doordat het een kolomvrije constructie betreft.
In het gebouw zelf zijn onder andere gevestigd: Ravensburger, LithosBouw & Ontwikkeling en Dynamo Retail Group. Goede buren zijn: Mercedes, Volkswagen Pon Financial Services, Hotel van der Valk, De Vries Vellenga Leenknecht Notarissen, Flynth Accountants, Sigma Coatings en meer.

Unieke eigenschappen:
-uitstekende ligging;
-ruime parkeergelegenheid;
-representatieve entree met directe ontsluiting naar iedere verdieping;
-mogelijkheid voor gevelreclame.

LOCATIE
Het object is centraal gelegen op bedrijvenpark Calveen. Deze kantoor- en bedrijvenlocatie bestaat vanaf midden jaren negentig en is direct gelegen aan de afslag Amersfoort-Noord aan de A1. Calveen is een gemengd kantoor- en bedrijvenpark en kenmerkt zich door de relatief hoogwaardige en gevarieerde bebouwing. In het oog springende ondernemingen op Calveen zijn onder andere Mercedes, Bouwfonds, ABN AMRO, Van der Valk Hotel, De VriesVellenga Leenknegt Notarissen en Imtech.
De straten van bedrijvenlocatie Calveen zijn genoemd naar raketten, ruimtevaartuigen en satellieten. Mensen zijn altijd heel nieuwsgierig geweest naar de ruimte. En ruimte, dat biedt Bedrijventerrein Calveen. Deze bedrijfslocatie heeft oog voor de toekomst en een ruim(t)e(lijke) blik!

BEREIKBAARHEID
Het pand bevindt zich dichtbij een knooppunt van belangrijke wegen en spoorwegen. Amersfoort beschikt over een uitstekende infrastructuur en uitgebreide voorzieningen. Het biedt een uitstekend werk- en woonklimaat; er is uitgebreide aandacht voor groenvoorzieningen in de stad.

Per auto:
De bereikbaarheid met de auto is zeer goed. Het gebied heeft een directe aansluiting op de Rijksweg A1 (Amsterdam –Almelo) en binnen enkele minuten is ook de A28 (Groningen –Utrecht) te bereiken.

Per openbaar vervoer:
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is ook uitstekend, er zijn diverse rechtstreekse buslijnen richting station Amersfoort Centraal en Amersfoort Schothorst.
De bushalte bevindt zich op loopafstand.
-0 -1 km tot de A1;
-5 -6 km tot de A28;
-circa 2 minuten lopen tot de bus.

VLOEROPPERVLAK
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het complex bedraagt circa 3.790 m².
Voor de verhuur is momenteel circa 660 m² beschikbaar.
Deelverhuur is bespreekbaar.
Bovenstaand metrage is vastgesteld conform NEN 2580 meetcertificaat voor verhuurbare oppervlakten.

HUURPRIJS
Kantoor: € 115 per m², per jaar, te vermeerderen met btw.
Parkeren: € 500,- per plaats per jaar, te vermeerderen met btw.

PARKEREN
Bij het gebouw behoren in totaal 112 parkeerplaatsen deels op eigen terrein en deels in de afgesloten parkeerkelder. De parkeernorm bedraagt 1:34 m².

SERVICEKOSTEN
€ 35 per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

HUURBETALING
Per kwartaal.

HUURTERMIJN
5 jaar met een verlengingsperiode van 5 jaar.

OPLEVERING
De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat inclusief onder andere:
– gezamenlijke entree;
– intercom met deurontgrendeling;
– pantry-aansluiting;
– alarminstallatie;
– dubbele toiletgroep (2×3);
– 2 liften;
– systeemplafond met HR-verlichtingsarmaturen;
– mechanische ventilatie met topkoeling;
– kabelgoten ten behoeve van data-en elektrabekabeling;
– isolerende beglazing;
– verwarming middels radiatoren;
– zonwering.

BTW
Over de huurprijs zal btw in rekening worden gebracht. Indien btw niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

HUUROVEREENKOMST
Conform het model van de verhuurder, gebaseerd op het R.O.Z. huurovereenkomst, model 2015.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100); voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met servicekosten en btw dient gesteld en afgegeven te worden door een erkende Nederlandse bankinstelling.

AANVAARDING
Per direct.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
660 m²
Kantoorruimte oppervlakte
660 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand