Spaceshuttle 5 3824 ML Amersfoort

Omschrijving

ALGEMEEN
Op het moderne bedrijventerrein Calveen, strategisch gelegen langs de A1, is nu deze veelzijdige bedrijfsruimte beschikbaar. Bij deze ruimte hoort tevens een indrukwekkend buitenterrein van circa 2.500 m². Calveen staat bekend als een voorbeeldig en goed georganiseerd bedrijventerrein, met een sterke focus op duurzaamheid dankzij groene infrastructuur en innovatieve afvalbeheerinitiatieven. De sfeer van duurzaamheid en efficiëntie is hier goed voelbaar.
Dit moderne complex bevindt zich tussen afslagen 12 en 13 van de A1, slechts 3 minuten verwijderd van het klaverblad Hoevelaken, met uitstekende bereikbaarheid via zowel de snelweg als de nabijgelegen bushalte op slechts 100 meter afstand. Op Calveen hebben gerenommeerde bedrijven zoals KPN Business Center, Praxis, Mercedes, BMW, Lithos Bouw en Ontwikkeling, Van der Valk Hotels en vele anderen hun thuis gevonden.
Deze ruime bedrijfsruimte van circa 4.168 m² biedt 5 overheaddeuren op maaiveldniveau en een inpandig kantoor van circa 700 m², voorzien van alle moderne gemakken. De ingebouwde stellingen zijn beschikbaar ter overname (met circa 3.000 palletplaatsen), waardoor dit pand een uitstekende optie is voor bedrijven die op zoek zijn naar een complete en direct bruikbare ruimte.

LOCATIE
Het object is centraal gelegen op bedrijvenpark Calveen. Deze kantoor- en bedrijvenlocatie bestaat sinds het midden van de jaren negentig en is direct gelegen aan de afslag Amersfoort-Noord aan de A1. Calveen is een gemengd kantoor- en bedrijvenpark en kenmerkt zich door de relatief hoogwaardige en gevarieerde bebouwing. Het pand bevindt zich dichtbij een knooppunt van belangrijke wegen en spoorwegen. Amersfoort beschikt over een uitstekende infrastructuur en uitgebreide voorzieningen. Er is uitgebreide aandacht voor groenvoorzieningen in de stad. In het oog springende ondernemingen op Calveen zijn onder andere Van der Valk Hotel, A1 Plaza, Mercedes, Praxis, Imtech, Praxis en McDonald’s.

BEREIKBAARHEID
Per auto: Afslag A1 richting Amsterdam-Apeldoorn/A28 richting Zwolle-Utrecht binnen enkele minuten en de rondweg Noord.
Per openbaar vervoer: De dichtstbijzijnde bushalte “Lancering” is binnen circa 4 minuten te bereiken, met buslijn 3 in ongeveer 20 minuten naar station Amersfoort, met treinen in de richting van Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Zwolle en Enschede.
200 – 300 m tot de bus;
4 – 5 km tot de A28;
3 – 4 km tot Station Schothorst;
1 – 2 km tot de A1.

VLOEROPPERVLAK
Bedrijfsruimte: ca. 4.168 m²;
Kantoorruimte: ca. 700 m².

HUURPRIJS
Op aanvraag beschikbaar

SERVICEKOSTEN
Huurder is direct contractant van de openbare nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor onder andere gas, water en elektra.

OPLEVERING
De vrije hoogte bedraagt circa 8,8 meter. Het object zal worden opgeleverd inclusief onderstaande voorzieningen:
Bedrijfsruimte:
• 5 overheaddeuren bedrijfsruimte;
• Verwarming door middel van gasheaters;
• Brandmeldinstallatie;
• RWA installatie;
• Brand- en inbraakalarm, beide met doorschakeling;
• Vloerbelasting van 2.500 kg/m²;
• Afsluitbaar gemeenschappelijk buitenterrein met slagboom van circa 2.500 m²;
• Kantoorruimte (met directe verbinding naar de bedrijfsruimte):
• Airco;
• Spreekkamers;
• Printer- en/of ICT-ruimte;
• Kantine;
• Sanitair;
• TL-verlichting;
• Vloerbelasting van 350 kg/m².

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Huurprijs
Prijs
Aangeboden sinds
26 april 2024
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
4.868 m²
Bedrijfshal oppervlakte
4.168 m²
Bedrijfsruimte kantooroppervlakte
700 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand