Spoetnik 10 3824 MG Amersfoort

€ 110 per vierkante meter per jaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Het moderne bedrijven- en kantorenpark ‘Calveen’ in Amersfoort is een prachtige locatie langs de Rijksweg A1 waar het kantoorgebouw Spoetnik staat. Dit moderne kantoorgebouw is in 2009 gerealiseerd, beschikt over een energielabel A en voldoet volledig aan alle eisen van hedendaagse huurders. Het gebouw bestaat uit twee kantoordelen, die onder een kleine hoek ten opzichte van elkaar zijn gebouwd. De toegepaste architectuur met gemetselde gevels, forse glaspartijen, geaccentueerde entreepartij en de overstekende daklijn geven het gebouw een bijzonder representatief karakter. Kantoorgebouw Galileo is opgebouwd in acht bouwlagen (inclusief dakopbouw) en kan door de hoogte worden gekenmerkt als een echt landmark. De indrukwekkende uitstraling van het gebouw maakt dat het direct opvalt wanneer men langs de Rijksweg A1 rijdt. De ligging nabij deze snelweg zorgt voor een goede bereikbaarheid met de auto.
In de omgeving van het bedrijven- en kantorenpark zijn verschillende aansprekende bedrijven gevestigd, zoals ABN AMRO, Pon Financial Services en Van der Valk A1. Dit maakt het park een aantrekkelijke locatie voor ondernemers die op zoek zijn naar een professionele omgeving waarin zij zich kunnen vestigen. Het gebouw is van alle gemakken voorzien om comfortabel te werken. De units in Spoetnik zijn geschikt voor verschillende soorten ondernemingen. Of je nu startend ondernemer bent of al jaren ervaring hebt als ondernemer, er is altijd wel een passende unit te vinden in dit moderne kantoorgebouw.

LOCATIE
Vanaf de snelweg is het kantoorgebouw uitstekend te zien en daardoor kan het kantoorgebouw uitstekend gebruikt worden voor gevelreclame. Het kantoorgebouw in Amersfoort ligt op een gunstige locatie in Nederland, op een knooppunt van belangrijke wegen en spoorwegen. De stad Amersfoort beschikt over een uitstekende infrastructuur en uitgebreide voorzieningen.
Amersfoort is een dynamische stad. Door het hoge algemene voorzieningenniveau en de uitgebreide aandacht voor groenvoorzieningen heeft de stad een uitstekend werk- en woonklimaat. Daarnaast biedt de omgeving van Calveen nog meer voordelen voor ondernemers die zich willen vestigen op deze locatie. Zo is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig waardoor klanten en medewerkers gemakkelijk kunnen parkeren bij het pand. Ook zijn er verschillende eetgelegenheden in de omgeving waar men terecht kan voor een lekkere lunch of diner.

BEREIKBAARHEID
Kantoorgebouw Spoetnik bevindt zich op het moderne bedrijven- en kantorenpark ‘Calveen’ en is zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Spoetnik ligt direct aan de snelweg A1 en ligt vrijwel direct aan de rondweg. NS-station Schothorst is goed bereikbaar d.m.v. verschillende busverbindingen.
De bushalte bevindt zich op loopafstand.

0 – 1 km tot de A1;
5 – 6 km tot de A28;
ca. 2 minuten lopen tot de bus.

VLOEROPPERVLAK
Het pand beschikt over verschillende units die te huur zijn voor ondernemers die zich willen vestigen in dit moderne bedrijven- en kantorenpark. Momenteel zijn er twee units van elk 20m² beschikbaar die per stuk maar ook gezamenlijk gehuurd kunnen worden. In deze units kunt u gelijk aan de slag! Daarnaast is er ook nog een gehele 4e verdieping beschikbaar met een oppervlakte van 256 m².

Begane grond:

Unit 0.09
Deze unit is een kantoorruimte van circa 20 m² biedt ruimte voor 1 tot 2 werkplekken.
Huurprijs bedraagt € 525,– all in per maand te vermeerderen met btw.

Unit 0.10
Deze unit is een kantoorruimte van circa 20 m² biedt ruimte voor 1 tot 2 werkplekken.
Huurprijs bedraagt € 525,– all in per maand te vermeerderen met btw.

1e etage:
Unit 1.18
Hier heeft u de beschikking over 51 m² kantoorruimte.
Huurprijs bedraagt € 1.250,– all in per maand te vermeerderen met btw.

4e etage:
Unit 4.1
Hier heeft u de beschikking over 205 m² VVO / 256 m² BVO kantoorruimte.
Huurprijs bedraagt €4.373,33 all in per maand te vermeerderen met btw.
(€205 p/m² all-in huur, incl. servicekosten)

Huurt u liever exclusief servicekosten? Dan bedraagt de huurprijs €4.266,67 per maand (incl. verrekenbaar servicekosten voorschot).
(€150 p/m² huur + €50 p/m² servicekosten)

U kunt vrijblijvend contact opnemen om te informeren naar de mogelijkheden, beschikbaarheid en status.

OPLEVERING
Het object zal worden opgeleverd in casco staat en is onder andere voorzien van:
– plafondinductie units ten behoeve van het verwarmen en koelen van het kantoor.
Koel vermogen 43 watt per m², regelbaar per 3.60 meter (2 stramienmaten);
– 2 liften;
– HR++ zonwerende beglazing;
– horizontale jaloezieën /vitrage;
– compartimentplintgoten t.b.v. data- en telefoniebekabeling;
– legklare vloer;
– systeemplafonds met geïntegreerde TL5 verlichting;
– pantry;
– video intercom;
– algemene ruimten (entree, lift, lobby en trappenhuis).

PARKEREN
De parkeerplaatsen bevinden zich op eigen terrein zowel voor als achter het gebouw. De gebruikers van kantoorgebouw Galileo hebben 140 parkeerplaatsen tot hun beschikking. De parkeernorm bedraagt 1:40 (één parkeerplaats per 40 vierkante meter kantoorruimte). Uitbreiding van het aantal parkeerplaatsen is mogelijk, op aangrenzend terrein van buurman. Er is ook een separate, overdekte en afgesloten rijwielstalling aanwezig.

HUURPRIJS PARKEERPLAATSEN
De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 600,- per plaats per jaar, te vermeerderen met btw.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar. Afwijkende huurtermijnen zijn bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 110 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
945 m²
Oppervlakte
296 m²
Kantoorruimte oppervlakte
296 m²
Kantoorruimte units vanaf
20 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amersfoort P 2460
Oppervlakte
945 m²
Perceel
AMF00-P-2460
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand