Verhuurd

Stadsring 109 3811 HP Amersfoort

Omschrijving

ALGEMEEN
Deze villa is gelegen op een centrale locatie dicht bij stad en station. Het imposante gebouw trekt direct de aandacht met zijn karakteristieke architectuur uit het begin van de vorige eeuw. In deze kantoorvilla is de 1e verdieping voor verhuur beschikbaar. Het kantoor heeft een klassieke en ook lichte, moderne en prettige uitstraling. De originele elementen, zoals glas-in-lood, originele ramen, heerlijk balkon en meer, maken dit een kantoorruimte met allure. Met veel smaak aangepast en bovendien van alle gemakken voorzien, biedt deze verdieping alles wat je wilt van een fijne werkplek.

Parkeren doe je op eigen terrein. Bij binnenkomst geven de hoge plafonds, het elegante trappenhuis een gevoel van luxe en klasse. De hal is het hart van de villa en geeft toegang tot de eerste verdieping. Naast zijn historische pracht heeft deze villa ook veel te bieden aan moderne gemakken. Het is voorzien van alle moderne faciliteiten zoals centrale verwarming, airconditioning en internetverbinding, zonder afbreuk te doen aan de authenticiteit en charme. Een kantoor met uitstraling! Goede buren zijn medehuurders Van Lanschot Bankiers en Part Zorg BV.

LOCATIE
Het kantoor ligt op een prominente locatie in het centrumgebied van Amersfoort aan de Stadsring ter hoogte van de Arnhemsestraat. Via de Stadsring ben je snel bij de A1 en A28. Alle voorzieningen, waaronder het NS-station en het winkelhart in de historische binnenstad, bevinden zich op loopafstand van de locatie. Daarnaast is de bereikbaarheid met de auto uitstekend, dankzij de nabijheid van belangrijke snelwegen.

BEREIKBAARHEID
De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
50 m tot de bus;
2 km tot station Amersfoort;
3-4 km tot de A28;
8-9 km tot de A1.

VLOEROPPERVLAK
Te huur is 118 m² op de 1e verdieping.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 2.125,– per maand, exclusief parkeren, servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
Het voorschotbedrag voor de servicekosten bedraagt € 40,– per m² per jaar, exclusief btw. Afrekening vindt plaats op basis van voorschot en nacalculatie.

OPLEVERING
Het object wordt in de huidige gerenoveerde staat opgeleverd en is onder andere voorzien van;

– Aanwezige vaste verlichting;
– Nieuwe houten visgraat vloer;
– Huidige databekabeling;
– Glasvezel aansluitpunt;
– Alarminstallatie;
– Airco;
– Toilet;
– Keuken;
– Balkons

Meubilair eventueel ter overname.

PARKEREN
Er zijn 4 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar voor deze ruimte.
Huurprijs per parkeerplaats per jaar: € 1.250,– exclusief btw.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
De verhuurder geeft de voorkeur aan een huurtermijn van vijf jaar en vijf optiejaren.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg en na goedvinden medehuurders van de villa.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
118 m²
Kantoorruimte oppervlakte
118 m²
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand