Stationsplein 21 a 3818 LE Amersfoort

€ 160 per vierkante meter per jaar

Omschrijving

Op de 5de verdieping van het kantoorgebouw “De Conducteur (1992) ” is deze kantoorruimte voor huur beschikbaar. Het kantoorcomplex is gelegen op een eersteklas locatie, te weten, het Stationsplein van Amersfoort, een drukbezocht plein dat het station van Amersfoort verbindt met het centrum. Wekelijks passeren hier meer dan 250.000 bus- en treinreizigers. Het gebouw heeft door de licht gebogen vorm een in het oog springende architectuur en neemt een dominante, doch fraaie positie in aan op het Stationsplein. Eenmaal binnen vallen de ramen aan beide zijden op. Hierdoor ontstaat een lichte, fijne werksfeer. En wat een uitzicht!

Dit jaar (2023) zal er worden gestart met het aanleggen van een ondergrondse parkeerkelder ten behoeve van fietsen. Het voorgelegen plein zal opnieuw worden ingericht als parkachtig verblijfsgebied. Een stationsgebied met een optimaal functionerend verkeersknooppunt, een fijne verblijfsruimte met een makkelijke toegang tot de fietsenkelder, veel groen, en een gastvrije en levendige route van station naar de binnenstad. Je krijgt het gevoel dat de stad hier al begint en niet pas in de binnenstad. Dat is de essentie van de gebiedsvisie voor het stationsgebied Amersfoort.

LOCATIE
De kantoorruimte ligt op een prominente locatie in het stationsgebied van Amersfoort. Werkelijk alle voorzieningen, waaronder NS-station en het winkelhart in de historische binnenstad, bevinden zich op loopafstand van de locatie. De locatie is zowel met eigen- als openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Door het goed opgezette wegenstelsel in Amersfoort zijn zowel de rijksweg A1 als de rijksweg A28 met de auto eenvoudig te bereiken. Door de goede aansluiting op het verkeersknooppunt “Hoevelaken” zijn er uitstekende verbindingsmogelijkheden met alle delen van het land.

VLOEROPPERVLAKTE
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 748 m² op de 5de verdieping.
Het bovenvermelde metrage is ingemeten conform NEN 2580, door EN Vastoed vision d.d. 26-05-2020.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte zal in de huidige Turn-key situatie worden opgeleverd.
Derhalve inclusief het huidige luxe inbouwpakket, bestaande uit:
• Luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur;
• (deels glazen) scheidingswanden;
• databekabeling;
• systeemplafond met verlichting;
• luchtbehandeling met topkoeling;
• gerenoveerde toiletgroep;
• te openen ramen.

PARKEREN
Parkeernorm 1:50m². Daarnaast zijn er in nabije omgeving diverse parkeergarages aanwezig. Aanvullende parkeerplaatsen zijn ruimschoots beschikbaar in de Argonaut.

HUURPRIJS
Huurprijs 5de verdieping: € 160,00 per m² per jaar, exclusief BTW
Huurprijs parkeren: € 1.200,- per parkeerplaats (overdekt), per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

SERVICEKOSTEN
Verrekenbaar voorschot van € 35,- per m² per jaar, te vermeerderen met de geldende btw. Voor de parkeerplaatsen geldt een verrekenbaar voorschot van € 18,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.

HUURTERMIJN
Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

HUURBETALING
De totale betalingsverplichting dient per kwartaal vooruit te worden voldaan.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

HUURINDEXATIE
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 160 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
748 m²
Kantoorruimte oppervlakte
748 m²

Energie

Energielabel
A
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand