Stockholmweg 31 3825 PR Amersfoort

€ 1.650 per maand

Omschrijving

MODERNE BEDRIJFSUNIT OP BEDRIJVENTERREIN VATHORST, “DE EILANDEN”

ALGEMEEN
Op bedrijventerrein Vathorst, plandeel “De Eilanden”, is het nieuwbouwproject “Koningsboulevard” ontwikkeld. Binnen dit project bieden wij een bedrijfsunit te huur aan, namelijk unit 25, zoals weergegeven op de bijgaande tekeningen. Deze unit heeft een totale oppervlakte van circa 138 m², verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping.

Bij binnenkomst bevindt u zich in een gang die toegang biedt tot diverse ruimtes. Op de begane grond bevindt zich achter de overheaddeur een bedrijfs-/opslagruimte van circa 17 m². Tevens bevindt zich op de begane grond een afsluitbare kantoorruimte. Aan het einde van de gang is een luxe pantry gesitueerd en ook het toilet bevindt zich op deze verdieping.
De eerste verdieping beschikt over een ruime open kantoorruimte.
Uiteraard is een andere indeling mogelijk.

Duurzaam en energiezuinig:
De units worden energiezuinig en gasloos gebouwd. De ruimte wordt opgeleverd met een warmtepomp die zowel kan verwarmen als koelen, wat zorgt voor een comfortabel binnenklimaat het hele jaar door.

Multifunctioneel en veelzijdig:
Dankzij het multifunctionele karakter is deze unit geschikt voor diverse doeleinden. Of u nu op zoek bent naar opslagruimte, een productieomgeving, showroom of kantoorruimte, deze bedrijfsunit biedt de flexibiliteit die u nodig heeft.

Uitstekende afwerking:
Stockholmweg 31 is een schitterende hoek(kop-)unit. De rondom aangebrachte glaspartijen zorgen voor een aangename sfeer met veel natuurlijk licht. De gevelafwerking evenals de grootte wijkt af van de andere units. Een eyecatchter! De unit beschikt over een goed uitgeruste keuken met ruimte voor een combimagnetron, vaatwasser, koelkast en kookplaat met afzuigkap. Het schilderwerk in lichte tinten en de hoogwaardige vloerafwerking maken de unit instapklaar; u hoeft alleen nog de sleutel om te draaien.

Aantrekkelijke omgeving:
De groenvoorzieningen met bomen en plantvakken creëren een prettige en uitnodigende verblijfsomgeving. Het geheel is onlangs opgeleverd en ondernemers trekken nu in om er een succesvolle werkplek van te maken. Er is plaats voor uw reclame-uiting (0,6 x 3,6 meter) op de voorgevel van uw unit.

LOCATIE
Bedrijventerrein Vathorst valt op door zijn onderscheidende uitstraling en hoge kwaliteit. Het beeldkwaliteitsplan van het terrein legt de nadruk op een zorgvuldig ingerichte openbare ruimte, met strikte richtlijnen en eisen voor beeldbepalende zones. Deze hoogwaardige afwerking ervaart u direct bij het oprijden van het bedrijventerrein.

Het project is gelegen op bedrijventerrein Vathorst, plandeel “De Eilanden”, in het zuid-/oostelijke gedeelte van het bedrijventerrein, aan de Koningsbergenweg en de Hamburgweg. Bedrijventerrein Vathorst is een jong, hoogwaardig bedrijventerrein, bestemd voor een breed scala aan bedrijven. Lokale, regionale en (inter)nationale ondernemingen uit de dienstverlening, handel, bouw, industrie en logistiek hebben hier hun vestiging gevonden. Nabijgelegen bedrijven zoals IKEA, Prénatal, Kees Smit tuinmeubelen en Karwei onderstrepen de aantrekkelijkheid van deze locatie. Ook winkelcentrum Vathorst is binnen handbereik.

– 200 – 250 m tot bushalte
– 0 – 2 km tot de A28
– 0 – 2 km tot de A1
– 1 – 2 km tot station Amersfoort Vathorst
– 5 – 6 km tot centrum Amersfoort

VLOEROPPERVLAK
De unit heeft een totaaloppervlakte van circa 138 m² BVO, als volgt opgebouwd:
– 69 m² begane grond;
– 69 m² eerste verdieping.

OPLEVERINGSNIVEAU
– De unit beschikt over een zuinige warmtepomp die kan verwarmen en koelen.
Deze is boven en beneden afzonderlijk te schakelen;
– Pantry, voorzien van koelkast, combimagnetron, kookplaat en vaatwasser;
– Toilet;
– Laminaatvloer;
– Elektrische overheaddeur;
– Voldoende elektrapunten aanwezig op begane grond en verdieping.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 1.650,- per maand, te vermeerderen met servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

PARKEREN
U heeft als huurder de beschikking over 2 (twee) eigen parkeerplaatsen aan de voorzijde van het pand.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90%-criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van minimaal 2 jaar.

OPZEGTERMIJN
6 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van ten minste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg, de bouw is op korte termijn gereed.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 1.650 per maand
Aangeboden sinds
9 juli 2024
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
276 m²
Kantoorruimte oppervlakte
138 m²
Bedrijfshal oppervlakte
138 m²
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand