't Plein 30 3831 CR Leusden

€ 250 per vierkante meter per jaar

Omschrijving

ALGEMEEN
’t Plein 30 bevindt zich midden in winkelcentrum de Hamershof, bekend als een van de meest plezierige en levendige winkelcentra in de regio met ongeveer 90 verschillende winkels. Boven een groot deel van deze winkels bevindt zich een appartementencomplex, wat bijdraagt aan de levendigheid van het gebied. De Hamershof staat bekend om de laagste leegstand van Nederland, wat getuigt van zijn populariteit en aantrekkelijkheid voor ondernemers en klanten.

Deze winkelruimte ligt op een drukke looproute in het hart van dit gezellige winkelcentrum. Het pand op de begane grond biedt een royale winkelruimte van 175 m² VVO, ideaal voor diverse winkelformules. Met een frontbreedte van circa 5 meter is er voldoende etalageruimte om jouw producten aantrekkelijk te presenteren.

Voordelen van de Hamershof:
De Hamershof heeft een zeer actieve vereniging van ondernemers die regelmatig evenementen organiseert om extra bezoekers naar het gebied te trekken. Dit zorgt voor een constante stroom van potentiële klanten. Het winkelcentrum huisvest een mix van landelijke ketens en lokale ondernemers, waardoor een divers publiek wordt aangetrokken. Dit biedt veel mogelijkheden voor verschillende soorten winkels om hier succesvol te opereren.

Uitstekende Bereikbaarheid:
De locatie van ’t Plein 30 biedt niet alleen voordelen voor winkeliers, maar ook voor klanten. Het winkelcentrum is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, en er zijn diverse parkeergelegenheden op loopafstand. Na het shoppen kunnen bezoekers genieten van een hapje en een drankje in een van de vele horecagelegenheden in de directe omgeving.

LOCATIE
Leusden is een dorp met een unieke combinatie van rust en bedrijvigheid. Met ruim 30.000 inwoners is het geen kleine gemeente, maar de sfeer is er wel gemoedelijk en gezellig. Het ligt onder de rook van Amersfoort. Veel bedrijven hebben Leusden al ontdekt en het aantal bedrijven dat zich in Leusden vestigt neemt nog steeds toe. De Hamershof is een belangrijk winkelcentrum voor Leusden en omstreken. Het biedt meer dan 90 retailers, waaronder grote ketens als Jumbo, Albert Heijn, Hema en Etos, maar ook lokale ondernemers die unieke producten aanbieden.

BEREIKBAARHEID
De Hamershof is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er zijn ruime parkeergelegenheden beschikbaar rondom het centrum, evenals een overdekte fietsenstalling. Ook zijn er verschillende buslijnen die stoppen bij haltes vlakbij De Hamershof.
– 200 m tot de bus;
– 5-6 km tot station Hoevelaken;
– 3-4 km tot de A28;
– 8-9 km tot de A1.

VLOEROPPERVLAK
Te huur is ca. 175 m² winkelruimte op de begane grond.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 45.000,- per jaar, exclusief servicekosten, promotiebijdragen en btw.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt € 150,- exclusief btw per maand. Hierbij zijn inbegrepen de kosten voor:
– Elektravoorziening cvz winkelcentrum;
– Verlichting cvz winkelcentrum;
– Contract antigraffiti gevel;
– Contract cvz winkelcentrum;
– Reiniging luifels.

WINKELIERSBIJDRAGE
De ondernemer/huurder is verplicht lid van de winkeliersvereniging “De Hamershof”.
De bijdrage aan de ondernemers-/winkeliersvereniging bedraagt € 2.608,68 per jaar.

OPLEVERING
Uitgangspunt is casco oplevering, inclusief toilet.

PARKEREN
Rond het winkelcentrum “Hamershof” is altijd gratis parkeergelegenheid te vinden op de openbare weg of in de parkeergarages.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 250 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
28 juni 2024
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
175 m²
Winkelruimte oppervlakte
175 m²
Winkelruimte verkoopvloeroppervlakte
175 m²
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand