Verhuurd

Textielweg 3 3812 RV Amersfoort

Omschrijving

ALGEMEEN
Aan de doorgaande weg Industrieweg – hoek Textielweg staat dit bedrijfspand. Het betreft een bedrijfsgebouw waarvan de eigenaar binnenkort start met de renovatie. Daardoor is er nu nog ruimte om eventuele wensen van de huurder te bespreken. Het perceel heeft een totale oppervlakte van circa 1.415 m². Hiervan beslaat het bedrijfsgebouw 1.100 m². De resterende meters bieden de gelegenheid voor parkeren op eigen terrein.
De mogelijkheden voor dit pand zijn legio en divers. Voor de creatieve ondernemer wellicht een fantastische uitdaging. Rondom deze plek op de Isselt bestaat een groep ondernemers die van hergebruik van interessante gebouwen iets fantastisch hebben gemaakt. Te denken valt aan Vint, B.A.S. bites and store, Rock City Brewery e.a. Kortom, het betreft hier een locatie binnen het Industriegebied Isselt waar ondernemers elkaar vinden en inspireren.
Beste buren zijn ook Gamma, Leen Bakker, Boels Pon Dealer, Houtindustrie Amersfoort en vele anderen.

LOCATIE
Op de Isselt is een grootschalige renovatie van de infrastructurele voorzieningen nagenoeg afgerond. Goede verbindingen via doorgaande hoofdwegen, waterpartijen en groenvoorzieningen zien er goed en up to date uit. De afgelopen jaren zijn meerdere nieuwe bedrijfspanden gebouwd, wat het geheel een frisse dynamische aanblik geeft. Door allerlei maatregelen zorgt de gemeente dat het terrein vitaal blijft en goede ruimte biedt aan Amersfoortse bedrijven. Bedrijventerrein Isselt is het meest gemengde bedrijventerrein van Amersfoort. Het wordt steeds leuker in dit industriegebied.

BEREIKBAARHEID
Het object is goed bereikbaar met de auto door diverse routes vanaf de snelwegen A1 en A28. Ook met het openbaar vervoer is het object goed bereikbaar.
40 – 50 m tot de bus;
1 – 2 km tot Station Amersfoort;
1 – 2 km tot centrum stad;
3 – 4 km tot de A28;
4 – 5 km tot de A1.

OPLEVERING
Het pand wordt in huidige staat opgeleverd, o.a. voorzien van toilet, pantry, overheaddeur, heaters en buitenterrein ten behoeve van parkeren. In overleg met de huurder kan het opleveringsniveau aangepast worden.

OPPERVLAKTE
Te huur is circa 1.100 m² bedrijfsruimte conform plattegrond.

HUURPRIJS
Huurprijs € 70,– per m² per jaar exclusief servicekosten en btw. Afhankelijk van het opleveringsniveau kan de huurprijs aangepast worden.
€6.417,00 per maand ex. btw (1.100m2 x €70,00= €77.000 p/j)

SERVICEKOSTEN
Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

PARKEREN
Er bevinden zich een zestal parkeerplaatsen op eigen terrein, tevens parkeergelegenheid direct aan de aangrenzende openbare weg.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90 % criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Per maand vooruit te voldoen.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7.230a bw, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 31 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
800 m²
Bedrijfshal oppervlakte
800 m²
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand