Valutaboulevard 24 3825 BT Amersfoort

€ 135 per vierkante meter per jaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Op bedrijventerrein Vathorst (De Velden) in Amersfoort, staat dit zeer representatieve kantoorgebouw, waarvan nu de 2e verdieping voor huur beschikbaar is. Het gebouw is opgebouwd uit drie bouwlagen met kantoren op de eerste en tweede verdieping. De 2e verdieping is nu voor huur beschikbaar. Gezien zijn indeling is het object voor vele doeleinden geschikt. U deelt het gebouw met NutriSense, tevens eigenaar van het pand.

Het kantoorpand is in 1999 onder architectuur (Ansems Architecten) gebouwd. De dichte, abstracte voorgevel geeft het pand een krachtige uitstraling. Eenmaal binnen ontpopt zich een heerlijke, lichte ruimte van waaruit men door de aanwezigheid van veel glaspartijen alle kanten uitkijkt. Een interieur met een stoere, industriële uitstraling biedt een goed uitgangspunt voor uw kantoorinrichting. De verbinding tussen de kamers, die allen verschillen in formaat, is speels opgelost.
Deze 2e verdieping wordt momenteel gerenoveerd om de puntjes op de i te zetten. Er komt een prachtige nieuwe gietvloer in en airconditioning wordt geïnstalleerd zodra de huurder bekend is. Zonnepanelen zijn inmiddels geplaatst. Een eventuele aanpassing van de indeling is bespreekbaar. Daardoor is de ruimte flexibel in te delen, passend bij uw wensen en vorm van gebruik.

* Om u een indruk te geven wat hier de mogelijkheden zijn, hebben wij ter inspiratie foto’s toegevoegd van de 1e verdieping. (zie brochure!)

LOCATIE
Bedrijvenpark Vathorst is de enige echte A1 locatie van Nederland! Voor dit bedrijvenpark, van ongeveer 45 hectare groot, is een bijzonder en doordacht concept uitgewerkt. Het vormt op die manier -mede door zijn directe ligging langs de A1- het visitekaartje van Amersfoort. De werkomgeving heeft een verzorgd en uitnodigend karakter. Hier voel je je welkom! Voor het gebied is een bijzonder en doordacht ruimtelijk concept uitgewerkt, dat een hoogwaardige, samenhangende en parkachtige uitstraling heeft. Zo ontstaat een overzichtelijk, samenhangend en flexibel bedrijventerrein, waar zowel huidige als toekomstige generatie bedrijven optimaal kunnen functioneren. Spraakmakende bedrijven op het gebied van Perifere detailhandel als Loods 5, Ikea, Prenatal en Kees Smit hebben zich op Vathorst gevestigd. Net als andere ondernemingen die zich bezig houden met research & development, lichte industrie, dienstverlenende bedrijven, groothandel of kleinschalige distributie. Ook in de spraakmakende geluidswal zijn bedrijven gevestigd. Dit bespaart ruimte, waardoor er meer groen mogelijk is. Om als bedrijvenpark goed te kunnen inspelen op de omgeving, is het terrein verdeeld in vier plandelen met een eigen ruimtelijke structuur: Langs de Boulevard, De Eilanden, De Geluidswal, De Accenten. Bedrijvenpark Vathorst ligt in de oksel van het knooppunt Hoevelaken. Deels langs de A1 en deels langs de A28. Het bedrijventerrein heeft een directe aansluiting op de A1 bij afslag 13 Amersfoort-Noord. Een aantrekkelijke locatie voor ondernemers om zich te vestigen. Dit pand is gelegen op de hoek van de Finse Mark en de Valutaboulevard. De Valutaboulevard is de doorgaande weg richting IKEA.

BEREIKBAARHEID
Vathorst ligt centraal in Nederland en is zeer goed bereikbaar. Het bedrijvenpark ligt bij de kruising A28 en de A1 (Hoevelaken).
500 m tot de bus;
2-3 km tot station Amersfoort Vathorst;
4-5 km tot de A28;
1 km tot de A1.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat derhalve inclusief o.a.:

• klimaatinstallatie;
• alarmsysteem;
• toiletten;
• verlichting.
• royale entree;
• lift;
• airco;
• gietvloer;
• scheidingswanden;
• keuken;
• verlichtingsarmaturen;
• Zonnepanelen.

VLOEROPPERVLAK
De totale oppervlakte bedraagt circa 435m² , inclusief toebedeling algemene ruimten, als volgt verdeeld:
Ruimte V.V.O. in m²
2.01 – 55
2.02 – 33
2.03 – 19
2.04 – 34
2.05 – 188
2.06-a – 26
2.06-b – 40
2.06-c – 40
Totaal 435 m²

PARKEREN
Het afgesloten binnenterrein beschikt over 8 tot 10 parkeerplaatsen. De prijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 450,- per parkeerplaats per jaar.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraag €135,– per m² per jaar exclusief servicekosten en exclusief btw.

SERVICEKOSEN
De servicekosten bedragen €45,– per m² per jaar exclusief btw. Als door en vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten komen partijen overeen dat verhuurder zorg draagt voor:
– onderhoud airco’s;
– onderhoud brandmeldinstallatie en inbraakalarm;
– glasbewassing;
– rioolservice.
– levering gas;
– levering water;
– levering elektra;

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.
INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit (via automatische afschrijving)

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst vanaf 3 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een (bankgarantie of) waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 135 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
16 januari 2024
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
435 m²
Kantoorruimte oppervlakte
435 m²

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Het afgesloten binnenterrein beschikt over 14 parkeerplaatsen.
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand