Verhuurd

Watergoorweg 59 A 3861 MA Nijkerk

Omschrijving

ALGEMEEN
Representatieve winkel met bedrijfsruimte gelegen op goede locatie op bedrijventerrein Watergoor te Nijkerk. Het geheel is op circa 4 minuten rij afstand gelegen van de op- en afritten van rijksweg A28 (Amersfoort-Zwolle).

Het object is in totaal circa 300m² groot. De ruimte is open en ruim van opzet en is daardoor ook zeer geschikt als showroom. Beste buur is KwikFit. Tevens zijn in de nabij omgeving o.a. Oto Nijkerk, Vovlo Serva, Hengelsport Centrum Nijkerk, Suikerwerkfabriek Van Wandelen en meer.
Naast de winkel/showroom behoort er tevens een werkruimte voorzien van overheaddeur en eventueel brug bij dit object, alsmede een kleine kantoorruimte/kantine.

LOCATIE
De kantoorruimte is gelegen op bedrijventerrein “Watergoor” op de Watergoorweg nabij de Ambachtsstraat. De gemeente Nijkerk is een robuuste randgemeente gelegen aan de rand van de Randstad en grenzend aan de mooie natuur van de Veluwe. Nijkerk is een aantrekkelijke woon-, werk- en recreatiegemeente. De gemeente telt bijna 40.000 inwoners en bestaat uit de kernen Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken.

BEREIKBAARHEID
De gemeente Nijkerk is gunstig gelegen langs de A-28 en A-1 met goede spoor- en wegverbindingen. De tweede aansluiting op de A-28 heeft de bereikbaarheid van Nijkerk nog beter gemaakt. Nijkerk heeft een eigen station. De uitstekende bereikbaarheid van Nijkerk draagt bij aan een zeer actief bedrijfsleven.

VLOEROPPERVLAK
De totale oppervlakte bedraagt circa 300 m².
.
OPLEVERING
De ruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat, derhalve inclusief o.a.:
• systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
• toilet;
• kabelgoten v.v. data- en elektrabekabeling;
• centrale verwarming;
• overheaddeur;
• pantry.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 2.000,– per maand, exclusief btw en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

PARKEREN
Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein en in de omgeving. Bij het gehuurde horen 3 parkeerplaatsen.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
300 m²
Winkelruimte oppervlakte
300 m²
Winkelruimte verkoopvloeroppervlakte
270 m²
Bekijk alle kenmerken

Media

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand