Westerdorpsstraat 33 3871 AT Hoevelaken

€ 1.600 per maand

Omschrijving

ALGEMEEN
In het centrum van Hoevelaken, aan de bekende Westerdorpsstraat 33, is deze winkelruimte van ca. 100 m² nu voor huur beschikbaar. De vorige huurder, onze collega én succesvol makelaar Van Baal, is met pensioen gegaan, waardoor de winkelruimte nu beschikbaar is voor een nieuwe initiatiefnemer. De Westerdorpsstraat is dé winkelstraat van Hoevelaken, waar een keur van winkels te vinden is en waar een gezellige en aantrekkelijke atmosfeer heerst. De plek waar bezoekers dagelijks komen om hun favoriete winkels te bezoeken. Het gebied trekt dagelijks veel winkelende bezoekers aan, waardoor het een ideale locatie is voor elke soort retail- of commerciële onderneming.

De winkelruimte is gelegen op de begane grond van een pand met een frontbreedte van 5,5 meter, wat een mooie etalage mogelijk maakt en tegelijk veel licht naar binnen laat. Het pand is geschikt voor zowel winkel-, praktijk- als kantoorruimte, of zelfs een combi daarvan, en biedt daardoor veel mogelijkheden. Aan de achterzijde bevindt zich een inpandige garage. Ideaal om te gebruiken als opslagruimte.

Hoevelaken is een charmant dorp dat de combinatie van stedelijke allure en Veluwse gemoedelijkheid biedt. Het ligt omgeven door prachtige landschappen, bossen en heidevelden, waardoor het een unieke combinatie van stedelijke en rurale setting biedt. De centrale ligging, nabij het knooppunt van verschillende hoofdwegen, garandeert uitstekende bereikbaarheid.

Een extra voordeel is dat er gratis parkeren mogelijk is bij het pand. Prettig voor u én uw klanten.

LOCATIE
Hoevelaken is een leuk dorp met een rijke geschiedenis en een levendige streekmarkt. De winkelstraat is een levendige straat met kleine winkels, boetieks en kramen. Het Marktplein is het hart van Hoevelaken, waar elke vrijdagochtend de streekmarkt wordt gehouden. Rondom het centrum ligt het Hoevelakense bos en landerijen. Het centrum van Hoevelaken is een aangename plek om te winkelen, te eten en te drinken, maar ook om te genieten van de rustige omgeving.
Knooppunt Hoevelaken (A28 en A1) ligt op twee autominuten en ook met het openbaar vervoer is het winkelhart goed bereikbaar. Treinstation Hoevelaken ligt op 5 minuten loopafstand.

BEREIKBAARHEID
De centrale ligging, nabij het knooppunt van verschillende hoofdwegen, garandeert uitstekende bereikbaarheid.
50 – 100 m tot de bus;
3 km tot de A28;
6 – 7 km tot centrum Amersfoort;
1 km tot Station Hoevelaken;
1 – 2 km tot de A1.

VLOEROPPERVLAK
De totale oppervlakte bedraagt circa 100 m².

BOUWJAAR
1981

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 1.600,– per maand te vermeerderen met btw.

SERVICEKOSTEN
Servicekosten bedragen € 70,– per maand.
Huurder is direct contractant van de openbare nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

OPLEVERING
Uitgangspunt is oplevering in de huidige staat, inclusief o.a.
– eigen parkeerplaats
– alarminstallatie
– camera installatie
– brandinstallatie
– glasvezel
– kitchenette
– voorraad- en archiefruimte/garage
– eigen elektra/gas/water aansluitingen.

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. In de Westerdorpsstraat centrum geldt een zogenaamde blauwe zone van 1,5 uur.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 1.600 per maand
Aangeboden sinds
24 juni 2024
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
200 m²
Winkelruimte oppervlakte
100 m²
Winkelruimte verkoopvloeroppervlakte
95 m²
Kantoorruimte oppervlakte
100 m²
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand