Verhuurd

Wiekenweg 32 H 3815 KL Amersfoort

Omschrijving

ALGEMEEN
Bijzonder mooi afgewerkte hoekunit!

Solid Business Park, gelegen tussen het moderne bedrijventerrein De Wieken en het natuurgebied De Schrammer, biedt unieke bedrijfsruimten die zich onderscheiden van andere projecten. Deze hoekunit is ideaal voor starters, zzp’ers en kleine ondernemingen die op zoek zijn naar hoogwaardige kantoor- en bedrijfsruimte. Het pand bevindt zich op een goed bereikbare locatie, dichtbij snelwegen en het treinstation. Het park heeft een modern karakter met hoogwaardige architectuur en faciliteiten.
De unit zelf bestaat uit 50 m² begane grond en 50 m² eerste verdieping, volledig zelfstandig met alle benodigde faciliteiten zoals ventilatie, verwarming en internetverbinding. Het interieur kan volledig naar eigen wens worden ingericht en er is de mogelijkheid om uw eigen logo op de gevel te plaatsen voor extra herkenbaarheid. Het interieur van deze unit kan volledig naar uw eigen smaak worden ingericht, zodat het perfect past bij uw bedrijfsactiviteiten. Wat deze unit echt uniek maakt, is de prachtige afwerking. Met stijlvolle en hoogwaardige materialen is dit absoluut een van de meest elegante units die u kunt vinden. Denk aan een glas-in-staal deur, een houten lambrisering, een visgraatvloer en prachtig gestucte wanden. Kortom, een plaatje dat absoluut gezien mag worden.
Het groenplan rondom Park Bloeidaal zorgt voor een prettige werkomgeving die rust en ontspanning biedt tijdens het werk. Solid Business Park biedt alles wat u nodig heeft voor een professionele werkomgeving in een groene omgeving.

LOCATIE
Solid Business Park is gerealiseerd op het representatieve bedrijventerrein De Wieken te Amersfoort. Het bedrijventerrein bevindt zich in de zuidoostelijke oksel van het verkeersknooppunt Hoevelaken, de kruising van de rijkswegen A1 en A28. Een uitstekende plek voor een bedrijvenpark dat logistiek en bereikbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. De aanwezigheid van vele hoogwaardige kantoren en bedrijven en een mooie veelzijdige architectuur maken het bedrijvenpark tot een zeer representatief gebied met een uitstekend imago. In de middagpauze kunt u een wandeling maken in natuurgebied de Schrammer of u maakt gebruik van de vele horecahoreca van het direct nabijgelegen Foodcourt Amersfoort.

BEREIKBAARHEID
De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
200 m tot de bus;
0-1 km tot de A1.
0-1 km tot de A28;
2-3 km tot stadscentrum Amersfoort;
4-5 km tot station Amersfoort;
4 km tot station Hoevelaken.

VLOEROPPERVLAK
De unit is ca. 100 m², als volgt opgebouwd:
– 50 m² begane grond;
– 50 m² eerste verdieping.

HUURPRIJS
De huurprijs van deze hoekunit bedraagt € 1.600,– per maand, te vermeerderen met servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
Een voorschot op de servicekosten bedraagt € 150,- per maand, te vermeerderen met btw. Deze kosten zijn o.a. opgebouwd uit de volgende onderdelen:
– Bijdrage Vereniging van eigenaren (zeer actieve en betrokken VVE beheerder);
– Gevelreiniging, glasbewassing, groenonderhoud en onderhoud straatwerk;
– Het gehele park is voorzien van centrale camerabewaking middels dome camera’s;
– Overige bouwkundige anti inbraak maatregelen voorhanden;
– Uniforme huisnummering, bellen, buitenverlichting etc.

Huurder heeft een eigen meterkast en is zelf contractant voor levering gas, water en elektra.

OPLEVERING
Uitgangspunt voor deze afgebouwde unit is een oplevering op een hoog afwerkniveau. Inclusief:
– Schilderwerk
– Verlichting
– Wandcontactdozen
– Railspots
– Systeemplafond
– Led verlichtingspanelen
– Toilet met fonteintje
– Luxe pantry
– Eigen entree
– Overheaddeur
– Vloerverwarming op de begane grond én de verdieping
– Mechanische ventilatie.
Aanvullende wensen zijn bespreekbaar.

De hoekunit heeft extra veel glasoppervlak op zowel de begane grond als de verdieping. Tevens heeft deze unit de mogelijkheid om een logo te plaatsen op het verdiepingsraam. Hierdoor wordt vanaf de straatzijde de identiteit van uw bedrijf benadrukt.

PARKEREN
Bij deze fraaie hoekunit heeft u de beschikbaarheid over 2 privé parkeerplaatsen en zijn er tevens voldoende parkeerplaatsen voor bezoekers voorhanden.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
In overleg.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
100 m²
Bedrijfshal oppervlakte
50 m²
Bedrijfsruimte kantooroppervlakte
50 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand