Wiekenweg 43 3815 KL Amersfoort

€ 2.500 per maand

Omschrijving

ALGEMEEN
Gelegen in het moderne bedrijventerrein De Wieken in Amersfoort, biedt dit kantoorpand de perfecte ruimte voor ondernemers, ZZP’ers en kleine bedrijven die op zoek zijn naar een eigentijdse werkplek. Met zijn gunstige ligging nabij snelwegen en het treinstation, is dit kantoor gemakkelijk bereikbaar voor zowel medewerkers als klanten. Het moderne karakter van het pand wordt gekenmerkt door een open en ruime indeling, waarbij niveauverschillen de verschillende segmenten onderscheiden. Omgeven door grote raampartijen biedt dit kantoor veel natuurlijk licht, waardoor een prettige werkomgeving wordt gecreëerd.

De bedrijfsruimte op de begane grond betreft een ruimte van circa 152 m². De kantoorunit op de eerste verdieping is volledig zelfstandig en voorzien van alle benodigde faciliteiten zoals ventilatie, verwarming en internetverbinding. Hier heeft u de vrijheid om het interieur volledig naar eigen wens in te richten. De prachtige afwerking van het pand, dat verder in gebruik is bij de eigenaar, maakt dit gebouw een opvallend baken op het bedrijventerrein De Wieken. Met zijn stijlvolle en hoogwaardige materialen en opvallende ‘poort’ is dit kantoor een echte eyecatcher.

LOCATIE
Deze ruimte bevindt zich op het representatieve bedrijventerrein De Wieken in Amersfoort. Het bedrijventerrein ligt in de zuidoostelijke oksel van het verkeersknooppunt Hoevelaken, de kruising van de rijkswegen A1 en A28. Een uitstekende plek voor een bedrijvenpark dat logistiek en bereikbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. De aanwezigheid van vele hoogwaardige kantoren en bedrijven en een mooie veelzijdige architectuur maken het bedrijvenpark tot een zeer representatief gebied met een uitstekend imago. In de nabije omgeving vindt u onder andere natuurgebied de Schrammer en het nabijgelegen Foodcourt Amersfoort.

BEREIKBAARHEID
De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het openbaar vervoer.
– 200 m tot de bushalte
– 0-1 km tot de A1
– 0-1 km tot de A28
– 2-3 km tot stadscentrum Amersfoort
– 4-5 km tot station Amersfoort
– 4 km tot station Hoevelaken

VLOEROPPERVLAK
De bedrijfsruimte op de begane grond is circa 152 m² met een hoogte van meer dan 9 meter.
De kantoorruimte op de eerste verdieping is circa 138 m² en is bereikbaar via een wenteltrap.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 2.500,– per maand, exclusief servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
Een voorschot op de servicekosten bedraagt voor de kantoorruimte € 37,50 per m²/jaar, voor de bedrijfsruimte € 15,- per m²/jaar. Beide te vermeerderen met btw inclusief levering van gas, water en elektra. Dit bedrag is gebaseerd op voorschot en nacalculatie.

OPLEVERING
De kantoorruimte wordt volledig gemeubileerd opgeleverd, inclusief:
– Verlichting
– Wandcontactdozen
– Railspots
– Huidige inrichting met o.a. bureaus, stoelen e.d.
– Toilet met fonteintje
– Pantry
– Eigen entree
– Vloerverwarming
– Zonbescherming op ramen
– Mechanische ventilatie

De bedrijfsruimte is voorzien van een eigen overheaddeur en een loopdeur.

PARKEREN
Er zijn in overleg parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90%-criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
In overleg.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie van ten minste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 2.500 per maand
Aangeboden sinds
28 juni 2024
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
272 m²
Kantoorruimte oppervlakte
120 m²
Bedrijfshal oppervlakte
152 m²
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand