Verkocht

Wiekenweg 46 unit 2 3815 KL Amersfoort

Omschrijving

ALGEMEEN
Een uniek vastgoed-object in het hart van Nederland, direct nabij Klaverblad Hoevelaken is bijna gereed. Het project gaat bestaan uit 8 bedrijfsunits. Een van deze units is voor verkoop beschikbaar. Bedrijfs- kantoorruimte op het groene overgangsgebied tussen het moderne en duurzame bedrijventerrein De Wieken en het natuurgebied De Schrammer. Bouwkundig hoogwaardig en stijlvol, maar bovenal bijzonder te noemen vanwege de aanwezigheid van veel ramen op begane grond en op de verdiepingsvloer, zowel aan voor- en achterzijde! Veel daglichttoetreding en daardoor een zeer breed toepassingsbereik.

De bedrijfspanden zijn duurzaam gebouwd en er zijn ruim voldoende privé parkeerplaatsen op het park zelf. De bereikbaarheid is uitstekend. Het gehele park krijgt een hoog representatie-niveau. Onder andere door een uitgebreid groenplan, uniform signing-plan met individuele ruimte voor bijvoorbeeld het plaatsen van uw logo en overige communicatie.
Park Bloeidaal hanteert een huishoudelijk reglement waardoor het representatieve karakter nu en in de toekomst gewaarborgd is. Vanuit de VvE wordt onder andere het totale groenplan onderhouden, de gevels gereinigd, straatwerk schoongehouden en de glasbewassing verzorgd.
Er wordt gasloos gebouwd!

LOCATIE
Park Bloeidaal wordt gerealiseerd op het representatieve bedrijventerrein De Wieken te Amersfoort. Het bedrijventerrein bevindt zich in de zuidoostelijke oksel van het verkeersknooppunt Hoevelaken, de kruising van de rijkswegen A1 (Amsterdam-Amersfoort-Apeldoorn) en A28 (Utrecht-Amersfoort-Zwolle). Een uitstekende plek voor een bedrijvenpark dat logistiek en bereikbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. De aanwezigheid van vele hoogwaardige kantoren en bedrijven en een mooie veelzijdige architectuur maken het bedrijvenpark tot een zeer representatief gebied met een uitstekend imago. In de middagpauze kunt u een wandeling maken in natuurgebied de Schrammer of u maakt gebruik van de vele horecahoreca van het direct nabijgelegen Foodcourt Amersfoort.

BEREIKBAARHEID
De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
– 20 m tot de bus
– 0-1 km tot de A1
– 0-1 km tot de A28
– 2-3 km tot stadscentrum Amersfoort
– 4-5 km tot station Amersfoort

PARKEREN
Ruim voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein (informeel parkeren op gehele strook langs de rijbaan middels halverharding). Daarnaast beschikt deze ruimte over 1 privé-parkeerplaats.

VLOEROPPERVLAK
U heeft een totaal vloeroppervlak van ca. 100 m² waarvan ca. 50 m² op de begane grond en ca. 50 m² op de eerste verdieping. Plafondhoogte op de begane grond bedraagt ca. 3,45 meter.

OPLEVERING
De unit wordt casco opgeleverd.

KOOPPRIJS
De koopprijs bedraagt € 250.000,– v.o.n.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste koopprijs. Daarom dient de koopprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage.

ZEKERHEIDSTELLING
Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de overeengekomen koopprijs. Deze moet binnen twee weken na ondertekening van de koopakte worden voldaan bij de notaris.

KADASTER
Amersfoort R1548 A2.

BOUWJAAR
2022

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
100 m²
Bedrijfshal oppervlakte
100 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amersfoort R 1548
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
AMF00-R-1548
Bekijk alle kenmerken

Media

Bekijk meer foto's

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand