Wiekenweg 46 unit 5 3815 KL Amersfoort

€ 850 per maand

Omschrijving

ALGEMEEN
Een uniek vastgoed-object in het hart van Nederland, direct nabij Klaverblad Hoevelaken is bijna gereed. Het project gaat bestaan uit 8 bedrijfsunits. Van een van deze units is de 1e verdieping beschikbaar voor verhuur. 10 x 5 meter schitterende kantoorruimte op het groene overgangsgebied tussen het moderne en duurzame bedrijventerrein De Wieken en het natuurgebied De Schrammer. Bouwkundig hoogwaardig en stijlvol, maar bovenal bijzonder te noemen vanwege de aanwezigheid van veel ramen op begane grond en op de verdiepingsvloer, zowel aan voor- en achterzijde! Veel daglichttoetreding en daardoor een zeer breed toepassingsbereik.
De bedrijfspanden zijn duurzaam gebouwd en er zijn ruim voldoende privé parkeerplaatsen op het park zelf. De bereikbaarheid is uitstekend. Het gehele park krijgt een hoog representatie-niveau. Onder andere door een uitgebreid groenplan, uniform signing-plan met individuele ruimte voor bijvoorbeeld het plaatsen van uw logo en overige communicatie.
Park Bloeidaal hanteert een huishoudelijk reglement waardoor het representatieve karakter nu en in de toekomst gewaarborgd is. Vanuit de VvE wordt onder andere het totale groenplan onderhouden, de gevels gereinigd, straatwerk schoongehouden en de glasbewassing verzorgd.
Er wordt gasloos gebouwd!

LOCATIE
Park Bloeidaal wordt gerealiseerd op het representatieve bedrijventerrein De Wieken te Amersfoort. Het bedrijventerrein bevindt zich in de zuidoostelijke oksel van het verkeersknooppunt Hoevelaken, de kruising van de rijkswegen A1 (Amsterdam-Amersfoort-Apeldoorn) en A28 (Utrecht-Amersfoort-Zwolle). Een uitstekende plek voor een bedrijvenpark dat logistiek en bereikbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. De aanwezigheid van vele hoogwaardige kantoren en bedrijven en een mooie veelzijdige architectuur maken het bedrijvenpark tot een zeer representatief gebied met een uitstekend imago. In de middagpauze kunt u een wandeling maken in natuurgebied de Schrammer of u maakt gebruik van de vele horecahoreca van het direct nabijgelegen Foodcourt Amersfoort.

BEREIKBAARHEID
De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
– 20 m tot de bus
– 0-1 km tot de A1
– 0-1 km tot de A28
– 2-3 km tot stadscentrum Amersfoort
– 4-5 km tot station Amersfoort

PARKEREN
Ruim voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein (informeel parkeren op gehele strook langs de rijbaan middels halverharding). Daarnaast beschikt deze ruimte over 1 privé-parkeerplaats.

VLOEROPPERVLAK
U heeft een vloeroppervlak van ca. 50 m2 op de 1e verdieping.
Zie de 2 opties die zijn toegevoegd betreffende de indeling van deze ruimte. Daar denkt de eigenaar graag met u mee over de gewenste indeling.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 850,– per maand exclusief BTW en exclusief servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

OPLEVERING
De ruimte wordt casco turn-key opgeleverd, o.a. voorzien van pantry, toilet, scheidingswanden (glas), led verlichting, etc.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 850 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
50 m²
Kantoorruimte oppervlakte
50 m²

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Ruim voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein (informeel parkeren op gehele strook langs de rijbaan middels halverharding). Daarnaast beschikt deze ruimte over 1 privé-parkeerplaats.
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand