Verhuurd

Wiekenweg 46 E 3815 KL Amersfoort

Omschrijving

ALGEMEEN
Uniek vastgoed in het hart van Nederland. Dit project omvat 8 bedrijfsunits waarvan de laatste details worden afgewerkt. De eerste verdieping van een van deze units staat klaar voor verhuur, met een prachtige kantoorruimte van 10 bij 5 meter, gelegen in een groene omgeving.

Kenmerken van dit vastgoed: Het is hoogwaardig en stijlvol gebouwd met aandacht voor duurzaamheid, met grote ramen aan zowel de voor- als achterzijde die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Bovendien zijn de bedrijfspanden gasloos gebouwd, waardoor een milieubewuste werkomgeving wordt gecreëerd.
Het park is ontworpen met een uitgebreid groenplan en een uniform signing-plan, waardoor individuele ruimte beschikbaar is voor het plaatsen van logo’s en andere communicatie-uitingen. De VvE zorgt voor het onderhoud van het groenplan, reiniging van gevels, schoonhouden van het straatwerk en verzorging van glasbewassing, wat het representatieve karakter waarborgt.
Ideaal voor starters en kleine ondernemingen: Deze ruimte is perfect geschikt voor hen die op zoek zijn naar hoogwaardige kantoor- en bedrijfsruimte. Met 50 m² op de eerste verdieping, grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde en de mogelijkheid om uw voorkeuren voor het interieur kenbaar te maken, biedt dit alles wat nodig is voor een succesvolle zakelijke toekomst.
Verzorgd tot in de puntjes: De eigenaar van deze unit, tevens aannemer, zorgt ervoor dat de unit bij oplevering in uitstekende staat verkeert. Er is een foto-impressie bijgevoegd van een vergelijkbare unit van dezelfde eigenaar, om een idee te geven van de mogelijkheden. U kunt nog uw voorkeuren kenbaar maken om het interieur volledig naar uw eigen smaak in te richten. Een eigen parkeerplaats is beschikbaar.

LOCATIE
Park Bloeidaal wordt gerealiseerd op het representatieve bedrijventerrein De Wieken te Amersfoort. Het bedrijventerrein bevindt zich in de zuidoostelijke oksel van het verkeersknooppunt Hoevelaken, de kruising van de rijkswegen A1 (Amsterdam-Amersfoort-Apeldoorn) en A28 (Utrecht-Amersfoort-Zwolle). Een uitstekende plek voor een bedrijvenpark dat logistiek en bereikbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. De aanwezigheid van vele hoogwaardige kantoren en bedrijven en een mooie veelzijdige architectuur maken het bedrijvenpark tot een zeer representatief gebied met een uitstekend imago. In de middagpauze kunt u een wandeling maken in natuurgebied de Schrammer of u maakt gebruik van de vele horecahoreca van het direct nabijgelegen Foodcourt Amersfoort.

BEREIKBAARHEID
De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
– 20 m tot de bus
– 0-1 km tot de A1
– 0-1 km tot de A28
– 2-3 km tot stadscentrum Amersfoort
– 4-5 km tot station Amersfoort

PARKEREN
Ruim voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein (informeel parkeren op gehele strook langs de rijbaan middels halverharding). Daarnaast beschikt deze ruimte over 1 privé-parkeerplaats.

VLOEROPPERVLAK
U komt binnen via uw eigen voordeur. Daar bevindt zich een kleine hal. Via de dichte trap bereikt u de 1e verdieping.
U heeft daar een vloeroppervlak van ca. 50 m2.
Zie de 2 opties die zijn toegevoegd betreffende de indeling van deze ruimte. Daar denkt de eigenaar graag met u mee over de gewenste indeling.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 850,– per maand exclusief BTW en exclusief servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

OPLEVERING
De ruimte wordt turn-key opgeleverd, o.a. voorzien van pantry, toilet, scheidingswanden (glas), led verlichting, etc. (zie foto ‘impressie’)

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
17 november 2023
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
50 m²
Kantoorruimte oppervlakte
50 m²

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Ruim voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein (informeel parkeren op gehele strook langs de rijbaan middels halverharding). Daarnaast beschikt deze ruimte over 1 privé-parkeerplaats.
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand