Verhuurd

Xenonweg 1 A 3812 SZ Amersfoort

Omschrijving

ALGEMEEN
Dit hoogwaardige en multifunctionele bedrijvencomplex is gelegen op het representatieve bedrijventerrein Isselt. Op dit bedrijventerrein heeft een grootschalige renovatie van de infrastructurele voorzieningen plaatsgevonden. De afgelopen jaren zijn meerdere nieuwe bedrijfspanden gebouwd, wat het geheel een frisse dynamische aanblik geeft. De 4 units vormen in hun geheel een aantrekkelijk gebouw, ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Unit 1A is hier nu voor huur beschikbaar.
Unit A betreft een verdieping op de begane grond, onder het kantoor van de eigenaar. Deze unit is uitgerust met een automatische overheaddeur met loopdeur, toiletruimte en een parkeerplaats voor de deur.
Het terrein wordt omsloten door een afsluitbaar hek dat dagelijks geopend is van 7.00 tot 23.00 uur, waardoor uw eigendommen veilig en beschermd blijven.
Deze bedrijfs-, opslagruimte is ideaal voor o.a.:
– Zelfstandige professionals of bedrijven die hun activiteiten willen uitbreiden en extra ruimte nodig hebben voor opslag;
– Bedrijven die extra ruimte nodig hebben voor bijvoorbeeld seizoensgebonden activiteiten of projecten.

LOCATIE
Bedrijventerrein Isselt ligt in het westen van Amersfoort en wordt doorsneden door de provinciale weg N199. Isselt grenst aan de Eem en heeft een eigen haven. Het terrein is ontwikkeld in de jaren ’60 tot en met ’80 en is bruto circa 200 hectare groot. Grote bedrijven op de Isselt zijn onder meer Cirkel, Van der Kamp, Nefkens, Serva en Gamma.
Bedrijventerrein Isselt is het grootste en oudste bedrijventerrein van Amersfoort.
Op de Isselt is een grootschalige renovatie van de infrastructurele voorzieningen nagenoeg afgerond. Goede verbindingen via doorgaande hoofdwegen, waterpartijen en groenvoorzieningen zien er goed en up to date uit. De afgelopen jaren zijn meerdere nieuwe bedrijfspanden gebouwd, wat het geheel een frisse dynamische aanblik geeft. Door allerlei maatregelen zorgt de gemeente dat het terrein vitaal blijft en goede ruimte biedt aan Amersfoortse bedrijven.

BEREIKBAARHEID
Per auto zijn het centrum van Amersfoort en de Rijkswegen A1 en A28, met een directe aansluiting op het knooppunt Hoevelaken, eenvoudig bereikbaar via de doorgaande wegen Bunschoterstraat en Amsterdamseweg. Tevens is er een goede ontsluiting naar het centrum van Amersfoort en de regio via de Nijverheidsweg-Noord en Amsterdamseweg.

Met het openbaar vervoer is het NS-station van Amersfoort met de buslijnen 70, 74 en stadsbuslijn 1 eenvoudig bereikbaar. Bushaltes bevinden zich op loopafstand van de locatie.
50 – 100 m tot de bus;
2 – 3 km tot de A28;
0 – 1 km tot centrum Amersfoort;
1 km tot Station Amersfoort;
2 – 3 km tot de A1

VLOEROPPERVLAK
Totaal ca. 77 m ² b.v.o. op de begane grond.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 6.000,– per jaar te vermeerderen met servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
Huurder is verhuurder € 528,- per jaar excl. BTW verschuldigd aan collectieve servicekosten.
Als door en vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten komen partijen overeen dat verhuurder zorg draagt voor:
– onderhoud brandmeldinstallatie en inbraakalarm;
– onderhoud hekken en slagboom;
– rioolservice.

De unit is niet voorzien van gas.
Het electra verbruik wordt afgerekend middels een tussenmeter.
Huurder dient zelf een contract af te sluiten voor water.

OPLEVERING
De units zullen worden opgeleverd inclusief onderstaande voorzieningen. Alle units zijn voorzien van een Ziggo aansluiting

Bedrijfsruimte
– overheaddeuren bedrijfsruimte;
– brandmeldinstallatie;
– eigen entree;
– toilet met fonteintje;
– vloerbelasting 2.500 kg/m².

PARKEREN
Unit A beschikt over 1 parkeerplaats voor de deur. De huurprijs voor de parkeerplaats is inbegrepen in de huurprijs. De kosten voor de huur van een eventuele laadpaal zijn niet inbegrepen.

LAADPAAL (beschikbaarheid onder voorbehoud)
De kosten voor de huur van een laadpaal bedragen € 25,– per maand te vermeerderen met btw. Een laadpaal kan enkel gehuurd worden vanaf ingangsdatum huurovereenkomst en loopt gelijk met de huurperiode.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
77 m²
Bedrijfshal oppervlakte
77 m²

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Naast een eigen parkeerplaats is er gratis parkeren aan de straat.
Bekijk alle kenmerken

Media

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand