Te huur :   Bedrijfsruimte

3812 NL

Omschrijving

ALGEMEEN
Deze nette, multifunctionele bedrijfsruimte van circa 280 m² bevindt zich op industrieterrein Isselt.
Circa 150 m² bedrijfsruimte op de begane grond en circa 130 m² multifunctionele ruimte, welke in te richten is als bedrijfs-, kantoor-, of atelierruimte, op de verdieping. Huurder heeft tevens de beschikking over 3 parkeerplaatsen voor de deur.

LOCATIE
Het object bevindt zich op een uitstekende locatie op het industrieterrein Isselt te Amersfoort.
Isselt ligt in het westen van Amersfoort en wordt doorsneden door de provinciale weg N199. De Isselt grenst aan de Eem en heeft een eigen haven. Het terrein werd ontwikkeld in de jaren '60 tot en met '80 en is bruto circa 200 hectare groot.

Op de Isselt heeft een grootschalige renovatie van de infrastructurele voorzieningen plaatsgevonden. Ook zijn in de afgelopen jaren meerdere nieuwe bedrijfspanden gebouwd, wat het geheel een frisse dynamische aanblik geeft. De Isselt gelegen aan de Amsterdamseweg tegen het stadscentrum aan is prima ontsloten naar de snelwegen A1 en A28.

BEREIKBAARHEID
Per auto zijn het centrum van Amersfoort en de Rijkswegen A1 en A28, met een directe aansluiting op het knooppunt Hoevelaken, eenvoudig bereikbaar via de doorgaande wegen Bunschoterstraat en Amsterdamseweg. Tevens is er een goede ontsluiting naar het centrum van Amersfoort en de regio via de Nijverheidsweg-Noord en Amsterdamseweg.

Met het openbaar vervoer is het NS-station van Amersfoort eenvoudig bereikbaar. Bushaltes bevinden zich op loopafstand van de locatie.
50 – 100 m tot de bus;
0 – 1 km tot centrum Amersfoort;
0 - 1 km tot Station Amersfoort;
2 – 3 km tot de A28;
2 – 3 km tot de A1

VLOEROPPERVLAK
Te huur is ca. 280 m², als volgt verdeeld:
- begane grond: 150 m² bedrijfsruimte
- 1e verdieping: 130 m² kantoor c.q. opslag.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt vanaf € 1.150,-- per maand, exclusief servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 50,-- per maand, exclusief btw. Verder kan huurder de aansluitingen voor Gas/Water/Elektra op zijn eigen naam afsluiten.
OPLEVERING
Uitgangspunt is oplevering in de huidige staat, inclusief pantry en toilet.

PARKEREN
Er zijn 3 parkeerplaatsen voor het pand beschikbaar voor de huurder. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de omgeving op de openbare weg.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar. Afwijkende huurtermijnen zijn bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model bedrijfsruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2008, met de bijbehorende algemene bepalingen

AANVAARDING
In overleg.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug