Nieuwbouw makelaar Amersfoort

Comma Vastgoed beschikt in de regio Amersfoort/Eemland over een uniek en bijzonder uitgebreid netwerk van zowel woningaanbieders als potentiële huizenkopers. Tot ons totaalaanbod aan diensten op het gebied van zowel wonen als commercieel vastgoed behoort ook nieuwbouw. Op dit specialistische terrein werken we nauw samen met de landelijk actieve organisatie DWE Nieuwbouw Makelaars.

Verfrissende nieuwe kijk op nieuwbouw

Op basis van een onafhankelijke en verfrissende kijk op nieuwbouwprojecten schudt deze partner de Nederlandse woningmarkt flink op. Sturend op data over onder meer woonwensen van de consument veranderen zij, samen met projectontwikkelaars, aannemers, gemeentes, institutionele beleggers en lokale partners de woningmarkt van pandgericht naar klantgericht.

Kansrijke nieuwbouwlocaties in Nederland

DWE Nieuwbouw Makelaars werkt in opdracht van onder meer projectontwikkelaars en institutionele beleggers maar heeft nadrukkelijk ook oog voor de behoeften en wensen klanten van hun klanten.
Dat begint al bij de acquisitie van potentiële nieuwbouw ontwikkellocaties. Op basis van uitvoerige data over zowel de waarde van de grond als over de woonwensen van de consument weten hun specialisten gedetailleerd wat de meest kansrijke gebieden voor nieuwbouwhuizen in Nederland zijn.

Unieke mix, ook voor projectontwikkelaars

Dankzij een hechte samenwerking met diverse regio-partners waaronder Comma Vastgoed heeft DWE Nieuwbouw Makelaars een landelijke dekking. Bent u projectontwikkelaar, dan profiteert u van het beste van twee werelden: de know how van ervaren data experts in combinatie met de kennis van de lokale woningmarkt. Met deze krachtige mix kunnen we samen uiteenlopende nieuwbouwprojecten succesvol in de markt zetten en de regio Amersfoort/Eemland nog mooier en duurzamer maken.

Na de verkoop van uw woning houdt onze dienstverlening niet op. Wij begeleiden u bij het proces rond de oplevering en zorgen voor een vlekkeloze overdracht en financiële afhandeling bij de notaris. Ook na afronding van het verkoopproces bent u altijd welkom bij Comma Vastgoed, bijvoorbeeld voor aanvullend advies over uw woning.