Woning Verhuren

Effectieve aanpak voor een geslaagde verhuur van uw woning of belegging.

Er komt veel kijken bij het verhuren van een woning. Het vinden van een goede huurder, dat is zo makkelijk nog niet. Comma Vastgoed heeft al vele verhuurders in zowel het zakelijk als particulier vastgoed mogen begeleiden en ondersteunen. Stap voor stap nemen wij u mee in het verhuurtraject en ontzorgen u zoveel mogelijk. Want u heeft natuurlijk wel meer te doen.

Bent u van plan om uw woning (binnenkort) te verhuren? Of wilt u graag een belegging aankopen voor de verhuur? Dan heeft u ongetwijfeld allerlei vragen. Om er enkele te noemen: ‘Wat is een goede belegging?’, ‘Wat is een goede huurprijs?’, ‘Welke soorten contracten zijn er?’ ‘Wat is er juridisch allemaal mogelijk?’ of ‘Is gemeubileerd of gestoffeerd verhuren beter?’ Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek nemen we het hele proces door, wij leggen uit wat er allemaal mogelijk is en waar u rekening mee moet houden.

Helder en resultaatgericht plan van aanpak

Mogen wij uw partner zijn voor de verhuur van uw belegging? Dan leggen wij u een helder plan van aanpak voor, bespreken uw specifieke wensen en gaan voor u volop aan de slag.

WIJ NEMEN U STAP VOOR STAP MEE IN HET VERHUURTRAJECT EN MAKEN EEN MARKTANALYSE VOOR UW WONING

makelaar Amersfoort woning verkopen huis aankopen
  • Presentatie: presentatieklaar maken van uw woning of appartement.
  • Fotografie: professionele fotografie, plattegronden en een aanbiedingstekst. Eventueel een korte (drone)video, virtuele tour of interieurimpressies aantrekkelijke woningbeschrijving.
  • Informatiecontrole: onderzoek bij gemeente, kadaster, vereniging van eigenaren en analyse van de eigendomsstukken.
  • Start online campagne: via allerlei social media.
  • Netwerk: informeren van potentiële huurders in ons grote zoekersnetwerk in de regio Amersfoort/Eemland.
  • Brochure: ontwerp en realisatie van een interactieve digitale en/of een gedrukte verkoopbrochure van uw woning (en eventueel een animatie/video).
  • Plaatsing van een ‘Te huur bord’.
  • Websitevermelding: aanmelding op onze website, Funda en andere woningsites.
  • Wij controleren huurders op inkomen en woonsituatie.
  • Uitgebreide Credit Check om te kijken of uw huurders goede betalers zijn.

Na de verhuur van uw woning houdt onze dienstverlening niet op. Wij begeleiden u bij het proces rond de oplevering en zorgen voor een vlekkeloze overdracht. Wij maken een uitgebreid opleverrapport zodat u later geen gedoe heeft met de huurder over de opleverstaat. Ook na afronding van het verhuurproces bent u altijd welkom bij Comma Vastgoed, bijvoorbeeld voor aanvullend advies over uw woning. Mocht u naast de verhuur ook opzoek zijn naar een beheerder, dan brengen wij u graag in contact met onze partner die ruime ervaring heeft in het beheer van woningen.