Aankoop / aanhuur

‘Wij zijn voor u de professionele buffer tussen u en de eigenaar’

Nieuwe huisvesting

Het vinden van een nieuw onderkomen is een proces dat u niet dagelijks doorloopt. Voor Comma Vastgoed is de aanhuur/aankoop van commercieel vastgoed een dagelijkse bezigheid en passie. Wij brengen graag uw wensen in kaart zodat u een afgewogen keuze kunt maken. Hiervoor stellen wij een programma van eisen op. Dit omvat onder andere:

  • Marktscan
  • Benodigde oppervlakte
  • Kwalitatieve, technische en financiële randvoorwaarden
  • Functionele voorwaarden die voortvloeien uit uw eigen bedrijfsvoering

Vervolgens kunnen wij u ook de beste alternatieven presenteren. En vanzelfsprekend voeren wij namens u de onderhandelingen met de verhuurder/verkoper en zorgen we voor de contractafwikkeling.

Wij denken graag met u mee om tot een succesvol resultaat te komen. Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Verbeteren huurcondities en kostenbesparing

Huurt u een kantoorruimte of bedrijfsruimte? Dan is het verstandig om het huurcontract eens kritisch te bekijken. Grote kans dat u structurele kostenbesparingen én contractverbeteringen kunt realiseren. Comma Vastgoed helpt u bij het verbeteren van uw huidige huurcondities. Wij zijn uw belangenbehartiger als het gaat om kostenverlaging, flexibiliteit of de kleine lettertjes in het huurcontract. Een heronderhandeling is alleen succesvol met de juiste voorbereiding. Dit doen wij graag voor u.

Wat doen wij nog meer?

  • Beoordelen huidige huurprijs en huurcondities.
  • Commentaar geven op de kleine lettertjes of de bijzonderheden in de lopende overeenkomst.
  • De kwalitatieve condities kritisch bekijken. Denk aan achterstallig onderhoud en problemen met de servicekosten

Samen met u zetten we alles op een rij en bepalen de doelstelling en strategie voor de heronderhandelingen.