Welkom bij Comma Vastgoed

Begeleiding bij bedrijfshuisvesting

‘Met onze ervaren, frisse en realistische kijk op bedrijfshuisvesting scheppen wij ruimte voor uw ideeën, groei en ontwikkeling’

Comma Vastgoed, expert in de regio Amersfoort

Als ondernemer heeft u ambities. U werkt hard om uw beoogde successen te kunnen behalen. En passende bedrijfshuisvesting staat hoog op uw prioriteiten- en wensenlijst. Omdat u net begint, omdat u wilt uitbreiden of omdat het huidige pand niet meer past bij de uitstraling van uw onderneming. Maar wij weten dat u eigenlijk genoeg aan uw hoofd heeft en uw tijd en energie liever steekt in uw corebusiness.

Bij Comma Vastgoed is uw bedrijfshuisvesting dan ook in goede handen. Met onze ervaren, frisse en realistische kijk op zakelijk vastgoed scheppen wij ruimte voor uw ideeën, groei en ontwikkeling. Want lekker werken begint met uw zorg voor bedrijfshuisvesting uit handen geven.

Wij begeleiden u graag bij de aankoop, aanhuur, verkoop – verhuur of taxatie van uw bedrijfspand of kantoorruimte. Of het nu gaat om een winkelpand, kantoorvilla, industriële loft, bedrijfshal of belegging, onze aanpak is altijd persoonlijk, creatief, laagdrempelig en gedreven!

Ook zijn we het communicatie & marketing bureau van uw vastgoed. Want u mag meer van ons verwachten dan een bord in de tuin en wat foto’s online.