Verkoop / verhuur

‘Wij begeleiden u tot en met de sleuteloverdracht en verder’

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goede bedrijfslocatie is voor het succes van uw onderneming. Een kantoor-, winkel-, of bedrijfsruimte verkopen of verhuren vraagt om een makelaar die uitstekend op de hoogte is van de vastgoedmarkt.

Persoonlijk plan van aanpak

Onze jarenlange ervaring, vakinhoudelijke expertise en regionale marktkennis staan garant voor een optimaal resultaat! Wij begeleiden en adviseren u met visie en werken aan de hand van een persoonlijke opname van het object graag een plan van aanpak voor u uit.

Het plan van aanpak bevat onder andere:

  • Prijsbepaling
  • Doelgroep
  • Marketing
  • Courtagevoorstel

Als u besluit uw object via Comma Vastgoed te verkopen of verhuren, dan werken wij het plan verder met u uit. Wij brengen het object bij ons uitgebreide netwerk onder de aandacht én bij specifieke doelgroepen.

Wij denken graag met u mee om tot een succesvol resultaat te komen. Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Bezichtigen en onderhandelen

Ook vertegenwoordigen wij uw belangen bij het bezichtigen van de locatie en de onderhandelingen over de koop- of huurcondities en de voorwaarden. Wij stellen de overeenkomst met u op en spreken alles met u door. Het moment van een correcte sleuteloverdracht betekent voor ons pas de afronding van de transactie.

Direct contact

Wij kennen elk gebouw, elke steen. Bovendien kennen wij in de meeste gevallen de ondernemers – de beslissers bij de huurder – persoonlijk. Direct contact vinden wij dan ook een must. Zo weten wij wat hen beweegt.