Team

Boy Grizell Directeur

Boy is de langst dienende bedrijfsmakelaar en Register Taxateur bij Comma Vastgoed. Hij heeft het bedrijf vanaf 2005 mee helpen bouwen. Die missie is meer dan geslaagd. Samen met Maarten staat Boy nu aan het roer van het kantoor. De passie van Boy is het zakelijke en het menselijke aspect verenigen. Of het nu de CEO is of de bakker om de hoek, als hij ze maar een stap verder kan helpen. Het begeleiden van een traject tot een succesvolle deal geeft hem elke keer weer voldoening, hij gaat stralen van elke bedrijfsopening. Boy heeft een vriendin en twee jonge dochters en woont in Utrecht. De groene omgeving van Amersfoort sluit mooi aan bij zijn hobby’s mountainbiken, hardlopen en golfen, dus er loopt een stevige lobby op kantoor om Boy naar de Keistad te halen.

Jeroen van Toor Bedrijfsmakelaar

Wat goed is komt snel en dat geldt zeker voor deze jonge bedrijfsmakelaar. Jeroen is één van de talenten op het kantoor van Comma Vastgoed. Opgegroeid in een ondernemersfamilie, ambieerde hij al vroeg een carrière in de vastgoedsector. Zijn eerste ervaring met vastgoed deed hij op in de Verenigde Staten, onder de vleugels van zijn oom die daar projectontwikkelaar is. Hij liep vrijwillig twee keer een half jaar stage in Nederland. Eén daarvan vond plaats bij Comma. Er was een wederzijdse klik en Jeroen liet zich zien. Inmiddels is hij een vaste waarde binnen het team. Hij houdt van de dynamiek van de bedrijfsmakelaardij, vindt het mooi om de verbindende schakel tussen aanbiedende en zoekende partijen te zijn. Om die allebei verder te helpen. Hij noemt Amersfoort een prachtige regio, met een enorme diversiteit aan bedrijven en ondernemers. En ook de schaal spreekt hem aan: niet te groot, maar ook zeker niet te klein. Net zoals Comma. Jeroen is een sportfanaat. Hij tennist, voetbalt, golft en skiet. Zijn voorkeur? Hij heeft graag mensen om zich heen en is een teamspeler, dus vul maar in…

Patricia de Graaf Commerciële binnendienst

Spakenburgse gedrevenheid op het kantoor van Comma! Patricia, geboren en getogen in het voormalige vissersdorp, is werkzaam in de back office. Met haar mentaliteit van aanpakken zorgt ze ervoor dat veel organisatorische processen achter de schermen van Comma gesmeerd verlopen. Ze is samen met Sigrid het eerste aanspreekpunt aan de telefoon, stelt contracten op en ondersteunt de werkzaamheden van de makelaars. Dat is haar, met jarenlange ervaring in soortgelijke rollen binnen de vastgoedbranche, op het lijf geschreven. Patricia is vanaf dag één helemaal op haar plek bij Comma. Ook in haar vrije tijd is ze gelukkig. Met haar man, twee dochters en zoon woont ze nog altijd met veel plezier in Bunschoten-Spakenburg. Met haar kids trekt ze er graag op uit. Lekker de natuur in, zoals het bos in de herfst of naar het strand in de zomer. Dan gaat haar fotocamera, een passie van Patricia, meestal mee. Regent het? Dan maakt ze met haar kinderen een thuisbioscoop. Of doen ze spelletjes en bakken ze samen cake. ’s Avonds pakt ze graag uit achter het fornuis. Patricia houdt van lekker eten én is kookgek. Haar specialiteit? Een lekker visje. Daar kun je haar ’s nachts voor wakker maken trouwens. Hoe kan het ook anders, als rasechte Spakenburgse!

Maarten Stalenhoef Directeur

Maarten kent zo’n beetje elke steen in Amersfoort. Sinds 2007 is hij bij Comma Vastgoed actief. Maarten is mede-eigenaar, natuurlijk bedrijfsmakelaar en Register Taxateur. Taxateurs in spe komen hem tegen als examinator bij het examenbureau. Bij Maarten zit ondernemen, in Amersfoort, in het bloed. Zijn opa’s hadden hier allebei een fabriek: de één in melk (Amersfortia) en de ander in badkameraccessoires (Geesa). Zijn vader heeft een eigen woningmakelaardij. Maarten houdt van een actieve benadering, altijd het beste voor de klant najagen. Op de bal, scherp en gefocust. Niet op zijn mondje gevallen, maar hij komt zijn woorden wel na. Met zijn vrouw woont hij in Amersfoort en heeft hij drie jonge kinderen. In zijn vrije tijd doet hij graag aan kickboksen en golfen. Allebei fanatiek.

Sigrid Schaap Commerciële binnendienst

Sigrid is één van de stuwende krachten achter de schermen. Zeventien jaar lang was ze office manager bij een bekend architectenbureau in Amersfoort. In 2015 ging ze een nieuw avontuur aan bij Comma Vastgoed. Ze doet te veel om op te noemen. Haar creatieve geest komt goed van pas bij het verzorgen van promotiemateriaal voor bedrijfspanden, zoals brochures en webpagina’s. Ze fotografeert, schrijft, ontwerpt én coördineert. Maar stelt ook huur- en koopovereenkomsten op en zet direct een urgente zoekvraag uit. Sigrid, telg van een ondernemersgezin, voelt zich thuis in de bedrijfsmakelaardij. Ze is betrouwbaar, invoelend en oplossingsgericht. Woont al dertig jaar in Amersfoort, heeft twee uitwonende kinderen en een hond. Fotografie is haar grote passie. In de natuur, in de stad, op reis: overal vangt ze beelden met haar camera. Noemt zichzelf een Bourgondiër. Kookt voortreffelijk. En geniet er in goed gezelschap vervolgens uitgebreid van.

Lylian Kamphuis Makelaar

Nu ook thuis in de woningmakelaardij! Sinds 2022 is Lylian ons team komen versterken en zijn wij een woningmakelaar rijker. Lylian startte haar carrière in de makelaardij al op 20-jarige leeftijd en heeft een echte passie voor het vak. ‘Het persoonlijke aspect in combinatie met het zakelijke, maakt makelaar zijn voor mij de leukste baan die er is!’ Met oprechte interesse, een kritische blik en een flinke dosis enthousiasme helpt zij je graag verder. Pas als de klant tevreden is, is zij dat ook. Lylian woont samen met haar lieftallige viervoeter in één van de leukste straatjes van onze keistad en in haar vrije tijd is ze vaak te vinden in de sportschool… of op het terras!