Te huur :   Kantoorruimte

De Beek 8 3871 MS HOEVELAKEN

Omschrijving

ALGEMEEN
Een nette multifunctionele kantoorruimte van circa 175 m². Circa 80 m² op de begane grond en circa 95 m² kantoor-/atelierruimte op de verdieping. Huurder heeft tevens de beschikking over 2 parkeerplaatsen.
Dit object maakt deel uit van het bedrijventerrein “Horstbeek”. Het bedrijventerrein geeft een zeer verzorgde indruk en bestaat hoofdzakelijk uit kantoorbedrijfsgebouwen welke alle na 2000 zijn gebouwd.

LOCATIE
Het object is gelegen aan de rand van Hoevelaken op bedrijventerrein Horstbeek.
Knooppunt Hoevelaken (A28 en A1) ligt op twee autominuten en ook met het openbaar vervoer is het bedrijventerrein goed bereikbaar. Treinstation Hoevelaken ligt op 5 minuten loopafstand.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de rand van Hoevelaken op bedrijventerrein Horstbeek.
Knooppunt Hoevelaken (A28 en A1) ligt op twee autominuten en ook met het openbaar vervoer is het bedrijventerrein goed bereikbaar. Treinstation Hoevelaken ligt op 5 minuten loopafstand.

VLOEROPPERVLAK
De totale oppervlakte bedraagt circa 175 m² als volgt verdeeld:
begane grond Ca. 80 m²
1e verdieping Ca. 95 m²

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt vanaf € 1.600,-- per maand, exclusief servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.
Bijdrage voor Vereniging van eigenaren € 75,- euro per maand exclusief btw.

OPLEVERING
Uitgangspunt is oplevering in de huidige staat.
De ruimte is voorzien van een toilet, airco en centrale verwarming.
Op de verdieping bevindt zich een open kantoorruimte. Op de begane grond bevinden zich 2 ingerichte kantoorkamers. Beide verdiepingen zijn voorzien van een pantry.

PARKEREN
Bijbehorend zijn er 2 parkeerplaatsen. Tevens is er ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving op de openbare weg.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar. Een andere huurtermijn is bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug