Te huur / Te koop :   Kantoorruimte

Utrechtseweg 223 3818 EE AMERSFOORT

Omschrijving

ALGEMEEN
Kantoorvilla Amersberg ligt in een prachtige, parkachtige setting in de vooroorlogse villawijk het Bergkwartier te Amersfoort. In deze markante Villa Amersberg komt de
“loft verdieping” vrij voor de verhuur. Deze uit 1918 stammende villa ligt naast het Berghotel aan de Utrechtseweg 223. Het pand bestaat uit de hoofdwoning en het souterrain (waar wij als Comma Vastgoed al jaren gevestigd zijn), beiden met een eigen entree.

Via de hoofdentree komt u in de royale hal, met toegang tot het zeer bijzondere trappenhuis welke volledig in authentieke staat verkeerd. De hal en het trappenhuis zijn gedecoreerd met oosterse motieven gestileerde tegels en glas in lood ramen. Op de tweede verdieping is de toegang tot de bovenste verdieping met eerst nog een separate (bijbehorende) kamer van 25 m2, vervolgens de opgang naar de ruime loft van circa 125 m2. Deze verdieping bestaat uit een speels ingedeelde, ruimte met open keuken en 2 afgesloten kamers.

Kortom een perfect visitekaartje voor uw bedrijf!

LOCATIE
Villa Amersberg ligt in park Amersberg, op een uitstekende zichtlocatie aan de rand van Amersfoort, naast het Berghotel en tegenover het gerenommeerde Bergpaviljoen aan de Utrechtseweg. Het kantoor heeft uitzicht op de riante tuin. Deze in 1927, door tuinarchitect D.F. Versteeg, ontworpen parktuin maakt onderdeel uit van Park Amersberg.

BEREIKBAARHEID
De locatie is met eigen vervoer uitstekend bereikbaar via de Utrechtseweg richting centrum of de Stichtse Rotonde. De afstand tot de A28 is ca. 1 km en tot de A1 ca. 7 km. Ook met het openbaar vervoer is het object zeer goed bereikbaar. Het station is op ongeveer 15 minuten lopen. Op de Utrechtseweg ter hoogte van het voormalig Meander Medisch Centrum bevinden zich twee bushaltes.

VLOEROPPERVLAK
Circa 150 m² inclusief de kamer op de 2de verdieping.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 1.850,-- per maand, exclusief servicekosten en btw

SERVICEKOSTEN
Servicekosten bedragen € 45,- per m² per jaar excl. btw. Gas/water/elektra zijn hierbij inbegrepen.

OPLEVERING
De ruimte wordt in de huidige gerenoveerde staat opgeleverd, met onder andere;
• Diverse authentieke elementen;
• Airco;
• Nieuwe keuken met inbouwapparatuur;
• Nieuw toilet;
• Nieuwe badkamer met inloopdouche;
• Nieuwe houten vloer;
• Databekabeling;
• Glasvezel aansluiting.
PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving op de openbare weg.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7.230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
Per direct.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug