Te huur :   Kantoorruimte

Algolweg 11 3821 BG AMERSFOORT

Omschrijving

Algemeen
_________
Op een prominente zichtlocatie aan de Outputweg, midden op het populaire bedrijventerrein De Hoef, bieden wij u een professionele, dynamische werkplek en representatieve omgeving om uw relaties en klanten te ontvangen. Ondernemerscentrum De Hoef.

Te huur representatieve kleine kantoorunits, in een sfeervol, kleinschalig kantoorverzamelgebouw, gelegen aan de Algolweg 11 en 11A te Amersfoort. Aan de buitenzijde ingetogen en zakelijk, aan de binnenzijde verrassend ruim en aangenaam comfortabel door het luxe niveau van afwerking.


Locatie
_________
Het ondernemerscentrum is gelegen op het moderne en representatieve bedrijventerrein De Hoef te Amersfoort. Het bedrijventerrein bevindt zich in het westelijke kwadrant van het verkeersknooppunt Hoevelaken, de kruising van de rijkswegen A1 (Amsterdam-Amersfoort-Apeldoorn) en A28 (Utrecht-Amersfoort-Zwolle).
De aanwezigheid van vele hoogwaardige kantoren en bedrijven en een mooie veelzijdige architectuur maken het bedrijvenpark tot een zeer representatief gebied met een uitstekend imago.

Huurders
_________
Van zzp-er tot multinational
Ondernemerscentrum De Hoef huisvest een dertigtal uiteenlopende firma's en organisaties. Van zakelijke dienstverleners op het gebied van arbeidsbemiddeling en HRM tot een thuiszorg organisatie. Van distributeurs van hoogwaardige IT-producten tot specialisten in softwareontwikkeling en systeembeheer. Maar ook een hotelketen, inkooporganisaties, diverse adviesbureaus en een leverancier van relatiegeschenken en promotionele producten.
Voor iedereen een werkplek op maat
Kortom: in Ondernemerscentrum De Hoef hebben starters, zzp-ers, mkb-ondernemingen en multinationals allemaal een werkplek-op-maat.


Bereikbaarheid
_________
Per auto zijn de rijkswegen A1 en A28, met een directe aansluiting op het knooppunt Hoevelaken, eenvoudig bereikbaar. Tevens is er een goede ontsluiting naar het centrum van Amersfoort.
Per bus is het NS-station van Amersfoort eenvoudig bereikbaar. Bushaltes bevinden zich op loopafstand van de locatie evenals station Amersfoort Schothorst.

4 – 5 km tot de A28;
4 – 5 km tot de A1;
1 – 2 km tot Station Schothorst;
40 – 50 m tot de bus;
4 – 5 km tot centrum Amersfoort.Vloeroppervlak
_________
Ondernemerscentrum De Hoef heeft nog diverse kantoorunits beschikbaar van 21, 39 en 51 m² netto vloeroppervlak; ook aangrenzend. Hiermee worden flexibele, ‘op maat’ huurcondities voor 1 tot ca. 10 werkplekken aangeboden. Ook voor u!

Huurprijs
________
Vanaf € 450,- per maand, inclusief voorschot servicekosten, excl. btw.


Servicekosten
_________
Het bedrag voor servicekosten is een verrekenbaar voorschot op basis van nacalculatie.


Parkeren
________
Parkeerplaatsen (1 per kamer) gratis op eigen terrein.


Opleveringsniveau
_________
De ruimtes worden in huidige staat opgeleverd.
• entree met wachtruimte voor bezoek
• klimaatbeheersing met c.v. en airconditioning per kamer
• zonwering
• databekabeling (CAT5)
• beveiliging / alarm
• 24 uur toegang
• ruime parkeergelegenheid
• intercom
• gemeenschappelijke pantry en vergaderruimte
• aansluiting glasvezelnet mogelijk


Huurtermijn
_________
Standaard vanaf 1 jaar, korter i.o. mogelijk.


Opzegtermijn
_________
Afhankelijk van contractsduur


Betalingen
_________
Per maand vooruit te voldoen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug