Te huur :   Kantoorruimte

De Brand 30 3823 LK AMERSFOORT

Omschrijving

Algemeen
Er op gebrand zaken te doen? Op een plek en op een manier die passen bij wat uw bedrijf en u willen uitstralen? De Brand heeft hiervoor de ruimte, de mogelijkheden en de faciliteiten. Kantorenpark De Brand is een kleinschalig kantorenpark met een viertal kantoorgebouwen aan de noordkant van Amersfoort. De Brand 30 is in van deze gebouwen.

Locatie
Kantorenpark 'De Brand' is gelegen op een absolute top-/zichtlocatie langs de rijksweg A1. Kantorenpark De Brand vormt de entree van kantoren- en bedrijventerrein De Hoef in Amersfoort-Noord. Op het bedrijventerrein zijn o.a. het Campanile hotel, Health&Fitnessclub Pellikaan, Farouk Systems en Crop accountants gevestigd.

Bereikbaarheid
500 m tot de bus;
1 – 2 km tot de A28;
5 – 6 km tot centrum Amersfoort;
2 km tot Station Amersfoort-schothorst;
1 - 2 km tot de A1.

Vloeroppervlak
Totaal is circa 1.100 m² beschikbaar.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 130,-- per m² per jaar.
Naast de huurprijs zal een voorschot in de servicekosten in rekening worden gebracht.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 35,-- per m² per jaar, inclusief gebruik van Gas/Water/Elektra.

Oplevering
Uitgangspunt is casco oplevering, inclusief pantry en toilet.

Parkeren
€ 350,-- per plaats per jaar, vermeerderd met btw.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

Huurtermijn
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden voor expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.


Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, in de zin van artikel 7:230a BW zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug