Te huur :   Kantoorruimte

Havikshorst 0ong 3815 TA AMERSFOORT

Omschrijving

ALGEMEEN
Aan de Havikshorst worden twaalf eenvoudige bedrijfsruimten voor startende ondernemers tegen een scherpe huurprijs aangeboden. Deze ondernemers kunnen een eigen bedrijfs- of kantoorruimte van ca. 20 m2 huren. Dit is inclusief het gebruik van een gezamenlijk toilet. De ruimten kunnen in beginsel voor een periode van 2 jaar gehuurd worden door een zzp-er of bedrijf in het mkb.
Toegestane bedrijfsactiviteiten:
Kantoor (voor bijvoorbeeld handel, vervoersbedrijf, dienstverlening), grafische afwerking, meubels stofferen, mediabedrijf, reparaties voor particulieren, telecommunicatie, reisorganisatie, computerservice, ICT dienstverlening, wasserette, wassalon, naaiatelier, kapper, schoonheidssalon, kunst & cultuur, artsenpraktijk, kliniek, persoonlijke dienstverlening.
Veel ondernemers huren al op de Havikshorst!

LOCATIE
De locatie bevindt zich in de wijk Liendert. De wijk Liendert ontleent zijn naam aan de hoeve Liendert of Lienlaer. De hoofdwegen in Liendert zijn georiënteerd op de O.L.V.toren in het centrum van de stad. De straten in Liendert zijn genoemd naar vogels of dragen namen die op vogels betrekking hebben. De startersunits zijn onderdeel van het project ‘Amersfoort Vernieuwt’.

BEREIKBAARHEID
50 m tot de bus;
1 – 2 km tot de A28;
1 – 2 km tot centrum Amersfoort;
1 – 2 km tot Station Amersfoort;
2 – 3 km tot de A1.

VLOEROPPERVLAK
Te huur vanaf ca. 20 m².

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt vanaf € 260,-- per maand, exclusief servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
Servicekosten bedragen € 21,50 per maand. Deze kosten zijn opgebouwd uit de volgende onderdelen:

- Glasverzekering
- Ontstoppen riolering
- Administratiekosten
- Water
- Elektra gem. voorzieningen
- Schoonmaken

OPLEVERING
Uitgangspunt is casco oplevering.

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving op de openbare weg.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het
90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
De ruimten kunnen voor een periode van maximaal 2 jaar gehuurd worden.

OPZEGTERMIJN
6 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug