Te koop :   Bedrijfsruimte

Heliumweg 0 3812 RM AMERSFOORT

Omschrijving

ALGEMEEN
Op bedrijventerrein Isselt, tussen Amersfoort en Soest, wordt aan de Heliumweg het businesspark “De Birkt” gerealiseerd. Solide traditioneel gebouwde bedrijfsgebouwen.
De units variëren in afmeting van 100 m² tot 200 m². Eventueel zijn units te koppelen om zo een grotere oppervlakte te creëren. Het project gaat bestaan uit 38 bedrijfsunits met een begane-grondoppervlak van circa 10 x 5 meter en inclusief een betonnen verdiepingsvloer van eveneens circa 10 x 5 meter. Hierdoor heeft u een bruikbaar vloeroppervlak van circa 100 m² voor een standaard unit. De hoogte van het gebouw is 7,4 meter.

Het gehele businesspark krijgt een representatief uiterlijk. Onder andere door een uniform signingplan met individuele ruimte voor bijvoorbeeld plaatsen van uw logo en overige communicatie.
Businesspark De Birkt hanteert een huishoudelijk reglement waardoor het representatieve karakter nu en in de toekomst gewaarborgd is. Vanuit de VVE wordt onder andere het totale terrein onderhouden, de gevels gereinigd, straatwerk schoongehouden en de glasbewassing verzorgd. Vanwege de hoogwaardige bouwmethode en de daarbij horende uitstraling zijn de units geschikt voor een zeer brede doelgroep.

LOCATIE
Bedrijventerrein Isselt ligt in het westen van Amersfoort en wordt doorsneden door de provinciale weg N199. Isselt grenst aan de Eem en heeft een eigen haven. Het terrein is ontwikkeld in de jaren '60 tot en met '80 en is bruto circa 200 hectare groot. Grote bedrijven op Isselt zijn onder meer BVA Auctions, PON Audi/VW, Serva, Gamma en Praxis.
Bedrijventerrein Isselt is het grootste en oudste bedrijventerrein van Amersfoort.
Goede verbindingen via doorgaande hoofdwegen, waterpartijen en groenvoorzieningen zien er goed en up to date uit. De afgelopen jaren zijn meerdere nieuwe bedrijfspanden gebouwd, wat het geheel een frisse dynamische aanblik geeft. Door allerlei maatregelen zorgt de gemeente dat het terrein vitaal blijft en ruimte biedt aan Amersfoortse bedrijven.

BEREIKBAARHEID
De Heliumweg is gemakkelijk te bereiken vanaf de autosnelweg A1 via de Bunschoterstraat en vanaf de autosnelweg A28 via de Stichtse Rotonde, Barchman Wuijtierslaan en de Amsterdamseweg. Per bus is het NS-station van Amersfoort eenvoudig bereikbaar.

5 – 6 km tot de A28;
5 – 6 km tot de A1;
2 – 3 km tot station Amersfoort;
3 – 4 km tot centrum Amersfoort.

VLOEROPPERVLAK
De units zijn totaal circa 100 m², als volgt opgebouwd:
- 50 m² begane grond;
- 50 m² eerste verdieping.

De kopunits hebben een afwijkende maatvoering.
Eventueel zijn units te koppelen om zo een grotere oppervlakte te creëren.

OPLEVERINGSNIVEAU
De units worden casco opgeleverd, extra aanpassingen op verzoek van kopers zijn mogelijk.

De bouwtekeningen dienen voor de vergunning aanvraag, enkele ingetekende zaken (zoals de keuken) zijn geen onderdeel van de casco oplevering.

KOOPPRIJS
De koopprijs bedraagt:

Soort unit Koopprijs v.o.n.
Tussenunits (A-B-C) € 109.750,-
Kopunits (A1+A20+B1+C1+C8) € 127.500,-
Kopunit (B10) € 139.500,-
Kopunits (A10+11) € 260.000,-

Genoemde prijzen excl. btw.
Verkoop geschiedt uitdrukkelijk onder voorbehoud van gunning door verkoper.

PARKEREN
Iedere unit heeft 2 eigen parkeerplaats, de kopunits A10+A11 beschikken over 4 eigen parkeerplaatsen.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Als koper van een bedrijfsruimte verkrijgt u een appartementsrecht. U krijgt het exclusieve gebruiksrecht van uw eigen ruimte en een mede-gebruiksrecht van de gemeenschappelijke delen, zoals het dak en het omliggende terrein. Bij aankoop wordt u lid van een Vereniging van Eigenaren (VvE). Deze vereniging ziet toe op het onderhoud van de buitenkant van het gebouw, de groenzones en het omliggende terrein. Vanuit de Gemeente is de eis rondom het groenplan opgesteld, dit zal nader door de vve worden uitgewerkt, een en ander behoort niet tot de casco levering. De bijdrage aan de vereniging bedraagt wordt nader vastgesteld.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste koopprijs. Daarom dient de koopprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage.

VOORBEHOUD
Verkoop geschiedt onder het voorbehoud van de “65% verkocht regeling” en definitieve goedkeuring van de Gemeente, een en ander zoals nader omschreven in de onderhavige koopovereenkomst.

ZEKERHEIDSTELLING
Waarborgsom van 15% van de overeengekomen koopprijs. Deze moet binnen twee weken na ondertekening van de koopakte worden voldaan bij de notaris.

AANVAARDING
In overleg.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug