Te huur :   Winkel

Kamp 4 3811 AR AMERSFOORT

Omschrijving

ALGEMEEN
Deze winkel, gevestigd in een gemeentelijk monumentaal pand in het centrum van Amersfoort heeft een vloeroppervlak van circa 95 m2. Er is een kleine kelder aan de achterzijde en een pantry en toilet aan de achterzijde. Het pand biedt rechts een etalage met pilaren en kroonlijst, terwijl zich links een portiek bevindt, waarin de toegang tot de winkel is ondergebracht. Het geheel heeft een chique uitstraling. Over de gehele breedte hangt een uitklapbaar zonnescherm. In het pand zijn de mogelijkheden legio om de winkel een eigen karakter te geven.

De vernieuwingen aan dit deel van de Kamp zijn recent gereed gekomen. Door de aanpassingen is dit stuk Kamp aanzienlijk verbeterd en wordt de doorloop vanuit de Langestraat aantrekkelijk. De Kamp wordt steeds leuker!

LOCATIE
De Kamp is uitstekend bereikbaar zowel voor voetgangers, fietsers als per auto. Van alle bezoekers aan de binnenstad komt ruim 50% per fiets, circa 20% te voet en zo’n 25% met de auto. In de directe omgeving zijn 2 grote parkeergarages de parkeergarage Beestenmarkt en de parkeergarage Flintplein met in totaal 700 plaatsen. Op korte afstand is een bewaakte fietsenstalling. De winkel is vanaf de voorzijde goed te bevoorraden. Boven de winkels zijn veel woningen en appartementen. De directe omgeving biedt veel aantrekkelijke woningen, het is een geliefde woonwijk.

Toekomst: De gemeente heeft samen met inwoners, ondernemers en pandeigenaren een toekomstvisie voor het stadshart ontwikkeld. Deze visie benadrukt de rol van de binnenstad als plek voor ontmoetingen van mensen. De stad streeft ernaar de openbare ruimte in te richten als aantrekkelijke verblijfplaats voor de vele voetgangers. De stad wil het historische karakter van de binnenstad versterken. Deze visie zal op langere termijn positieve gevolgen hebben voor dit winkelgebied. Een van de projecten is er op gericht om het voor voetgangers aantrekkelijker om zowel de Kamp als de Langestraat te bezoeken. Daarvoor wordt een plan ontwikkeld om het gebied rond de Kamperbinnenpoort opnieuw in te richten. Dit plan is reeds ingezet.

BOUWJAAR
Rond 1890.

BEREIKBAARHEID
40 m tot de bus (halte Blekerseiland);
5 - 6 km tot de A28;
0 km tot centrum Amersfoort;
1 - 2 km tot Station Amersfoort;
5 - 6 km tot de A1.

VLOEROPPERVLAK
Te huur is ca. 95 m².

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt vanaf € 1.975,-- per maand, exclusief servicekosten en vrij van btw (een belaste verhuur is in overleg ook mogelijk).

SERVICEKOSTEN
Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

OPLEVERING
Uitgangspunt is casco oplevering, inclusief pantry en toilet.

PARKEREN
De binnenstad van Amersfoort is autoluw, er in de directe omgeving 2 grote parkeergarages gevestigd, parkeergarage Beestenmarkt en de parkeergarage Flintplein met in totaal 700 plaatsen.

BTW
In overleg, een belaste en onbelaste verhuur is mogelijk.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
De winkelruimte is per 1 september 2022 beschikbaar.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug