Te huur :   Kantoorruimte

Leusderend 8 3832 RC LEUSDEN

Omschrijving

Werken en uw gasten ontvangen in deze prachtige villa!

Ontmoeten, ondernemen en inspireren in een centraal gelegen en groene werkomgeving; Landgoed Leusderend is niet zomaar een kantoorlocatie. Te midden van bossen, sportvelden en wandelpaden, maar op een perfect te bereiken plek midden in Nederland is Landgoed Leusderend dé uitvalsbasis voor bedrijven die zich op een unieke plek willen vestigen. Het landgoed bestaat uit drie nieuwbouwpaviljoens rondom een binnenplaats. Op deze binnenplaats bevinden zich deze authentieke, stijlvolle villa en een centrale ontmoetingsplek waarin het gezamenlijke bedrijfsrestaurant is gevestigd. Landgoed Leusderend voldoet met al haar bijzondere eigenschappen aan alle eisen die anno 2022 door werknemers en werkgevers aan een werkplek worden gesteld.

OPLEVERINGSNIVEAU
De verdieping wordt "turn-key" opgeleverd en is van alle gemakken voorzien. Recent is grootschalig onderhoud uitgevoerd waaronder zowel binnen als buiten schilderwerk. De vloerbedekking is vervangen. De verdieping beschikt over eigen voorzieningen zoals dubbel toilet en keuken. Daarnaast is ook het klimaat zeer goed te noemen, de villa beschikt over topkoeling gecombineerd met airco units.

LOCATIE
De natuur en de stilte op de Leusderheide en landgoed Den Treek, maar met de stad Amersfoort binnen handbereik, kenmerken de omgeving. Het complex ligt in een bosrijk gebied tussen Amersfoort en Leusden en is zeer goed bereikbaar vanaf de snelweg A28 en met het openbaar vervoer.


BEREIKBAARHEID
Het gebouw is uitstekend te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer.
Leusderend is uitstekend bereikbaar via Rijksweg A28 (Utrecht Amersfoort) en ligt op korte afstand (5 minuten) van het knooppunt Hoevelaken (A28 - A1) en knooppunt Rijnsweerd (A28 - A27), circa 15 minuten. Leusderend ligt op ongeveer 300 meter van de afslag 6 Leusden-Zuid.

Openbaar vervoer
Op enkele minuten loopafstand van het gebouw is een bushalte (halte Schutterhoef, Arnhemseweg) met een rechtstreekse busverbinding naar Amersfoort centraal station. Er rijden elke dag lijndiensten om het half uur naar Leusderend.

VLOEROPPERVLAK
De totaal vloeroppervlakte van de villa bedraagt circa 1.084 m² v.v.o. Daarvan wordt 800 m2 v.v.o. verhuurd, de rest is restaurant. Voor de verhuur is momenteel circa 253 m² v.v.o op de 2de verdieping beschikbaar.

PARKEREN
Op het terrein is parkeerruimte in overvloed. Op het terrein bevinden zich ongeveer 465 parkeerplaatsen, wat neerkomt op een zeer gunstige parkeernorm van circa 1:35.

HUURPRIJS
De huurprijs is € 125,00 per m² per jaar.

PARKEERPLAATSEN:
€ 535,00 per parkeerplaats per jaar.
De huurprijzen zijn te vermeerderen met btw.

SERVICEKOSTEN
Voorschot servicekosten € 40,00 per m² per jaar
Verplichte bijdrage restaurant € 16,25 per m² per jaar

Prijzen te vermeerderen met btw.

Overige zaken
• Glasvezelaansluiting;
• Unieke gebouwen/locatie;
• Bedrijfsrestaurant;
• Ontspanning en sport op het terrein.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug