Te koop :   Bedrijfsruimte

Vanadiumweg 21 3812 PX AMERSFOORT

Omschrijving

ALGEMEEN
Op de Vanadiumweg 21 B, is deze keurige bedrijfshal met kantoorruimte voor koop beschikbaar. De vrije hoogte is circa 5 m. De hal is voorzien van een hoge, brede automatische overheaddeur. De kantoorruimte, eveneens op de begane grond, bestaat uit meerdere kamers, een keuken en toiletten. Er zijn 3 parkeerplaatsen op eigen terrein.
Deze ruimte is ideaal voor opslag of werkruimte.

LOCATIE
Bedrijventerrein Isselt ligt in het westen van Amersfoort en wordt doorsneden door de provinciale weg N199. Isselt grenst aan de Eem en heeft een eigen haven. Het terrein is ontwikkeld in de jaren '60 tot en met '80 en is bruto circa 200 hectare groot.
In de buurt zijn diverse automobiel-, autoherstel-, cateringbedrijven en installatiebureaus gevestigd.
Bedrijventerrein Isselt is het grootste en oudste bedrijventerrein van Amersfoort.
Op de Isselt is een grootschalige renovatie van de infrastructurele voorzieningen nagenoeg afgerond. Goede verbindingen via doorgaande hoofdwegen, waterpartijen en groenvoorzieningen zien er goed en up to date uit. De afgelopen jaren zijn meerdere nieuwe bedrijfspanden gebouwd, wat het geheel een frisse dynamische aanblik geeft. Door allerlei maatregelen zorgt de gemeente dat het terrein vitaal blijft en goede ruimte biedt aan Amersfoortse bedrijven.

BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein Isselt ligt in het westen van Amersfoort en wordt doorsneden door de provinciale weg N199. De bedrijven locatie is goed bereikbaar, het ligt slecht op tien autominuten van de snelwegen A28 en A1. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed; er is een bushalte op het terrein.

VLOEROPPERVLAK
Beschikbaar is 410 m² binnenruimte. Als volgt verdeeld:
Bedrijfsruimte ca. 280 m²
Kantoorruimte met voorzieningen ca. 130 m²

Perceelgrootte is 576 m². De buitenruimte wordt gebruikt voor parkeren en toegangsweg.

Deze verhouding wordt nu gehandhaafd, maar is aan te passen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Uitgangspunt is oplevering in de huidige staat.
Voorzien van o.a.
• Overheaddeur (zowel handmatig als machinaal bedienbaar);
• Stalen vloer (vloerbelasting 3.000kg/m²);
• Loopdeur;
• Verlichting;
• Verwarming;
• Alarminstallatie;
• Camerabewaking binnen en buiten.

BESTEMMING
Bestemmingsplan Bedrijventerrein 1. Details kunt u opvragen bij de gemeente Amersfoort.

KOOPPRIJS
De koopprijs bedraagt € 425.000,-- k.k.

PARKEREN
Er bevinden zich 3 parkeerplaatsen op eigen terrein. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving op de openbare weg.

KADASTER
Amersfoort D8889
Perceelgrootte: 576 m²

BOUWJAAR
1975

ZEKERHEIDSTELLING
Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de overeengekomen koopprijs. Deze moet binnen twee weken na ondertekening van de koopakte worden voldaan bij de notaris.

AANVAARDING
In overleg.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug