Amersfoortsestraat 44 G 3821 CC Amersfoort

€ 24.000 per jaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Hoogwaardige bedrijfsunit met uitmuntende Ligging!
Ontdek dit gloednieuwe, veelzijdige bedrijvencomplex aan de rand van het bruisende Amersfoort, direct grenzend aan het charmante Hoevelaken.

Modern en Ruimtelijk Ontwerp: `
Op het terrein van het voormalige ‘Van Duinkerken’ heeft de nieuwe eigenaar met zorg en precisie 4 prachtige bedrijfsunits gerealiseerd. Deze units zijn ruim opgezet en passen perfect in hun omgeving, met een royaal parkeerterrein recht voor de deur. De locatie is strategisch gelegen, met snelle toegang tot de autosnelwegen A1/A28 en A30, en het centrum van Amersfoort en Hoevelaken binnen handbereik, zowel per fiets als met de auto.

Luxe Afwerking en Omgeving:
Het terrein wordt momenteel tot in de puntjes verzorgd, inclusief een prachtige entree via de Amersfoortseweg. Alles is ontworpen met oog voor detail. De maatvoering van deze unit is net iets kleiner dan naastgelegen units, waardoor unieke mogelijkheden ontstaan. Deze unit heeft geen overheaddeur zoals zijn grote broers. Daardoor is de begane grond als bijvoorbeeld showroom en/of kantoorruimte bijzonder aantrekkelijk. Kortom: mogelijkheden te over!

Compleet en Functioneel:
De unit biedt op de begane grond een kantoor- of bedrijfsruimte van 94 m², met een ruime trap die leidt naar een extra kantoorruimte van gelijke grootte op de eerste verdieping. Voorzien van alle gemakken zoals een pantry, toilet* en zelfs een eigen parkeerplaats voor de deur, is elk detail doordacht. Bovendien wordt het terrein veilig omringd door een afsluitbaar hek, voor gemoedsrust en beveiliging.

Persoonlijke Service:
De eigenaar staat klaar om met u mee te denken over de mogelijkheden van deze unit.

* (n.b. ten tijde van het maken van de foto’s waren de toilet en pantry nog niet gereed, maar dat is nu dik in orde!).

LOCATIE
Het bedrijfspand is gelegen op het representatieve bedrijventerrein Wieken Vinkenhoef te Amersfoort. Dit gebied ligt tussen de spoorlijn Amersfoort-Apeldoorn en knooppunt Hoevelaken.
Voor het gebied De Wieken-Vinkenhoef is in 2002 een bestemmingsplan vastgesteld dat de bouw en ontwikkeling van een bedrijventerrein en een natuurontwikkelingsgebied mogelijk maakte. De feitelijke bouw van het bedrijventerrein is gestart in 2004 en de eerste oplevering was in 2005. Op dit moment zijn er op het bedrijventerrein Wieken-Vinkenhoef ca. 120 bedrijven gevestigd.

BEREIKBAARHEID
Het bedrijventerrein bevindt zich vlakbij afslag 14 nabij het verkeersknooppunt Hoevelaken, de kruising van de rijkswegen A1 (Amsterdam-Amersfoort-Apeldoorn) en A28 (Utrecht-Amersfoort-Zwolle). Een uitstekende en zeer goed te bereiken plek voor een bedrijvencomplex. De directe omgeving is landelijk.
De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
– 20 m tot de bus 102
– 0-1 km tot de A1
– 0-1 km tot de A28
– 3-4 km tot stadscentrum Amersfoort
– 5-6 km tot station Amersfoort

PARKEREN
Ruim voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein. Daarnaast beschikt de unit over 1 privé-parkeerplaats. Er is mogelijkheid tot het huren van extra parkeerplaatsen.

VLOEROPPERVLAK
Unit 1 heeft een oppervlakte van totaal ca. 188 m² kantoor- bedrijfsruimte als volgt verdeeld:
Circa 94 m² op de begane grond;
Circa 94 m² op de eerste verdieping.

HUURPRIJS
De jaarhuurprijs bedraagt € 24.000,– per jaar, te vermeerderen met btw.

SERVICEKOSTEN
Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. water en elektra.

OPLEVERING
De totale hoogte bedraagt circa 7,5 meter, verdeeld door een verdiepingsvloer.
Het object zal worden opgeleverd inclusief onderstaande voorzieningen.

Kantoorruimte
– vloerverwarming/koeling;
– ventilatie inclusief warmteterugwinning (WTW);
– spreekkamers;
– pantry;
– sanitair;
– Led-verlichting;
– vloerbelasting 300 kg/m².

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 24.000 per jaar
Aangeboden sinds
30 januari 2024
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
188 m²
Bedrijfshal oppervlakte
94 m²
Bedrijfsruimte kantooroppervlakte
94 m²
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand