Verhuurd

Argonweg 7 3812 RB Amersfoort

Omschrijving

ALGEMEEN
Deze bedrijfsruimte op het industrieterrein “de Isselt” in Amersfoort heeft een oppervlakte van ca. 4.206 m² op de begane grond. Het solide gebouw dateert uit 1973 en beschikt over 2 loading docks met elektrische overheaddeuren, wat efficiënt laden en lossen mogelijk maakt. Met een vrije hoogte van ca. 11,62 m biedt het pand ruimte voor diverse bedrijfsactiviteiten. De goed onderhouden bedrijfsruimte kan naar uw wensen worden ingericht met enkele kleine aanpassingen. De locatie is gunstig gelegen met goede bereikbaarheid en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Binnen maakt de ruimte direct indruk door zijn omvang. Recentelijk is de hal opgedeeld met een nieuwe brandwerende tussenwand, waardoor er nu twee grote hallen zijn ontstaan. Deze slimme indeling biedt veel mogelijkheden. U kunt de hallen afzonderlijk of gecombineerd gebruiken, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Dit geeft maximale flexibiliteit om de bedrijfsruimte aan te passen aan uw activiteiten en werkprocessen.

Indien gewenst is er ook bovengelegen kantoorruimte beschikbaar vanaf 350 m² om de bedrijfsruimte compleet te maken. Goede buren zijn o.a. Shurgard, Stage Brothers, Praxis en Intratuin.

LOCATIE
Bedrijventerrein Isselt ligt in het westen van Amersfoort en wordt doorsneden door de provinciale weg N199. Isselt grenst aan de Eem en heeft een eigen haven. Het terrein is ontwikkeld in de jaren ’60 tot en met ’80 en is bruto circa 200 hectare groot. Grote bedrijven op de Isselt zijn onder meer Cirkel, Van der Kamp, Nefkens, Serva en Gamma.
Bedrijventerrein Isselt is het grootste en oudste bedrijventerrein van Amersfoort. Met goede verbindingen via doorgaande hoofdwegen, waterpartijen en groenvoorzieningen heeft het terrein een moderne uitstraling gekregen na een grootschalige renovatie van de infrastructurele voorzieningen. De aanwezigheid van grote bedrijven maken het als bedrijventerrein waardevol en de gemeente Amersfoort zorgt ervoor dat het terrein vitaal blijft en ook ruimte biedt aan lokale bedrijven. Met toekomstplannen voor verdere ontwikkeling en modernisering belooft Bedrijventerrein Isselt een aantrekkelijke locatie te blijven voor diverse ondernemingen.

BEREIKBAARHEID
Het pand is op circa vijf minuten afstand gelegen van de snelweg A1 en het centrum van Amersfoort en Soest, dus een uitstekend bereikbare locatie. Busverbindingen bevinden zich op loopafstand.

VLOEROPPERVLAK
De oppervlakte bedraagt in totaal 4.206 m².

OPLEVERINGSNIVEAU
– Overheaddeuren;
– 2 Loading docks;
– Twee kantoorruimtes;
– Systeemplafonds met lichtarmaturen;
– Toilet;
– Te openen ramen.

HUURPRIJS
De huurprijs van de bedrijfsruimte is op aanvraag beschikbaar.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt € 15,- per m² per jaar te vermeerderen met btw.

PARKEREN
Diverse plaatsen op eigen terrein beschikbaar. Voldoende vrije parkeren op de openbare weg.

RECLAME-UITVOERING
Huurder heeft het recht om een reclameaanduiding aan te brengen op of aan het gebouw, na het verkrijgen van de benodigde vergunning(en) door huurder te verzorgen, en na overleg met en na goedkeuring van de verhuurder.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
De totale betalingsverplichting dient per kwartaal vooruit te worden voldaan.

HUURTERMIJN
De verhuurder geeft de voorkeur aan een huurtermijn van vijf jaar en vijf optiejaren.

OPZEGTERMIJN
Opzegging van de huurovereenkomst geschiedt schriftelijk. De opzeggingstermijn bedraagt 12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
9 januari 2024
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
4.206 m²
Bedrijfshal oppervlakte
4.206 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand