Birkt 51 3812 RM Amersfoort

€ 180.000 Vrij op naam

Omschrijving

Nu te koop: 38 bedrijfsunits!!

Op bedrijventerrein Isselt, tussen Amersfoort en Soest, wordt op de hoek van de Heliumweg en de Birkt, het businesspark “De Birkt (Fase 2)” gerealiseerd. Deze traditioneel gebouwde, duurzame units, worden gasloos gerealiseerd.
Het project bestaat uit 38 bedrijfsunits met afmetingen variërend tussen de 82 m² en 170 m².

De meeste units zijn circa 100 m² groot en beschikken over een bruto begane-grondoppervlak van circa 10 x 5 meter en inclusief een betonnen verdiepingsvloer van eveneens circa 10 x 5 meter. Hierdoor heeft u een bruto vloeroppervlak van circa 100 m².

De aangepaste omgevingsvergunning is verleend en de bouw is inmiddels gestart.

Het gehele businesspark heeft een representatief uiterlijk. Onder andere door een uniform signingplan met individuele ruimte voor bijvoorbeeld plaatsen van uw logo en overige communicatie.
Businesspark De Birkt hanteert een huishoudelijk reglement waardoor het representatieve karakter nu en in de toekomst gewaarborgd is. Vanuit de VVE wordt onder andere het totale terrein onderhouden, de gevels gereinigd, straatwerk schoongehouden en de glasbewassing verzorgd. Vanwege de hoogwaardige bouwmethode en de daarbij horende uitstraling zijn de units geschikt voor een zeer brede doelgroep.

LOCATIE
Bedrijventerrein Isselt ligt in het westen van Amersfoort en wordt doorsneden door de provinciale weg N199. Isselt grenst aan de Eem en heeft een eigen haven. Het terrein is ontwikkeld in de jaren ’60 tot en met ’80 en is bruto circa 200 hectare groot. Grote bedrijven op Isselt zijn onder meer BVA Auctions, PON Audi/VW, Serva, Gamma en Praxis. Bedrijventerrein Isselt is het grootste en oudste bedrijventerrein van Amersfoort. Goede verbindingen via doorgaande hoofdwegen, waterpartijen en groenvoorzieningen zien er goed en up to date uit. De afgelopen jaren zijn meerdere nieuwe bedrijfspanden gebouwd, wat het geheel een frisse dynamische aanblik geeft. Door allerlei maatregelen zorgt de gemeente dat het terrein vitaal blijft en ruimte biedt aan Amersfoortse bedrijven.

BEREIKBAARHEID
De Heliumweg is gemakkelijk te bereiken vanaf de autosnelweg A1 via de Bunschoterstraat en vanaf de autosnelweg A28 via de Stichtse Rotonde, Barchman Wuijtierslaan en de Amsterdamseweg. Per bus is het NS-station van Amersfoort eenvoudig bereikbaar.

5 – 6 km tot de A28;
5 – 6 km tot de A1;
2 – 3 km tot station Amersfoort;
3 – 4 km tot centrum Amersfoort.

OPPERVLAKTE
De meeste units hebben een totaaloppervlakte van circa 100 m², verdeeld over de begane grond en eerste verdieping.
Er zijn een aantal hoekunits die een grotere oppervlakte hebben, deze variëren van 93 m² tot en met 170 m².

Eventueel is het mogelijk om in overleg met de aannemer units te koppelen zodat er afmetingen ontstaan van bijvoorbeeld 200, 300 of 400 m²

OPLEVERINGSNIVEAU
De units worden casco opgeleverd echter met een betonnen verdiepingsvloer over de gehele verdieping. Nuts aansluitingen tot in de meterkast. Zie verder de bijgaande technische omschrijving. Extra aanpassingen zijn op verzoek van kopers mogelijk.

Enkele kenmerken:
– Per unit wordt 1 loze leiding naar een parkeervak aangelegd voor eventueel toekomstige laadpaal.
– PIR dakisolatie i.c.m. PVC dakbedekking (hoge isolatiewaarde en voorbereid op zonnepanelen).
– In overleg met de aannemer is vloerverwarming i.c.m. bijvoorbeeld warmtepomp en zonnepanelen mogelijk.

KOOPPRIJS
Vanaf € 180.000,- vrij op naam excl. BTW (dus geen overdrachtsbelasting).

VOORBEHOUD
Getoonde tekeningen en impressies kunnen aan verandering onderhevig zijn. Comma Vastgoed aanvaart geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de gegevens. Daarnaast behoudt verkoper zich het recht van gunning.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 180.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
30 oktober 2023
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, belegging
Soort bouw
Nieuwbouw
Oppervlakte
550 m²
Belegging oppervlakte
100 m²
Bedrijfshal oppervlakte
400 m²
Bedrijfshal units vanaf
100 m²
Bedrijfsruimte kantooroppervlakte
50 m²

Energie

Energielabel
A++

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amersfoort D 11515
Perceel
AMF00-D-11515
Bekijk alle kenmerken

Media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand