De Biezenkamp 100 3831 JA Leusden

Vraagprijs € 215.000 k.k.

Omschrijving

ALGEMEEN
Te Koop: Bijzondere Kantoorruimte in Winkelcentrum De Biezenkamp, Leusden
Dit unieke kantoorgebouw is gelegen in het vernieuwde winkelcentrum “De Biezenkamp,” met alle voorzieningen binnen handbereik. Met een gevarieerd aanbod aan winkels en eetgelegenheden is De Biezenkamp een levendig centrum waar wonen, winkelen, zorg, horeca en onderwijs samenkomen. Deze ruimte biedt een uitstekende gelegenheid voor diverse doeleinden, zoals kantoorruimte, salon, winkel of lichte horeca. Met een bouwjaar uit 1982 is het gebouw goed onderhouden en klaar voor gebruik. De ruimte is netjes, licht en fijn ingedeeld.

In 2017 heeft deze kantoorruimte een volledige make-over ondergaan. Alles is vernieuwd of gerenoveerd: van wanden, plafond, elektra en verlichting tot binnendeuren, buitendeur, en zelfs de aanleg van vloerverwarming. De ruimte bevindt zich nu in een staat waarin u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. U kunt meteen aan het werk.

Kenmerken:
• Ideale Ligging: Gelegen in Winkelcentrum De Biezenkamp, een voetgangersvriendelijk gebied met diverse winkels en eetgelegenheden.
• Bereikbaarheid: Gemakkelijk bereikbaar met ruime parkeergelegenheid op De Tolplaats op slechts enkele meters afstand van het gebouw, waar vrij parkeren mogelijk is.
• Diverse Gebruiksmogelijkheden: Door de huidige indeling is het gebouw zeer geschikt voor hoogwaardige bedrijven. Ideaal voor advocaten, accountants, adviseurs, kleine organisaties. Ook geschikt als praktijkruimte voor zorgprofessionals.
• Flexibele Indeling: Het kantoorgebouw beschikt over diverse ruimtes, waaronder een ontvangsthal, grote werkkamer, gang, keuken, 2 toiletten, kleine archiefruimte, 2e werkkamer/spreekkamer en meterkast.
• Comfort en Voorzieningen: Voorzien van een nieuwe cv-ketel, vloerverwarming, alarminstallatie, cameratoezicht, energielabel A, en meer.

LOCATIE
In Winkelcentrum De Biezenkamp heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Met diverse winkels, van boetieks tot eetgelegenheden, is dit winkelcentrum praktisch en efficiënt voor je dagelijkse behoeften. De kracht van De Biezenkamp ligt in de slimme mix van moderne voorzieningen en een gezellige dorpsachtige sfeer. Het voetgangersvriendelijke plein nodigt uit voor ontspannen wandelingen, waardoor een gemeenschappelijke sfeer ontstaat. De Biezenkamp biedt ook bijzondere voorzieningen zoals zorg, horeca en onderwijs. Of je nu op zoek bent naar een medische dienst, een gezellige lunchplek of een plek waar kinderen kunnen leren, De Biezenkamp heeft het allemaal.

BESTEMMING
Gemengd: Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Leusden en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

BEREIKBAARHEID
Winkelcentrum De Biezenkamp is gelegen nabij de hoofdontsluitingsweg naar het centrum van Leusden (de Groene Zoom), op zeer korte afstand van de afrit aan de rijksweg A28 (Utrecht – Amersfoort). Het verkeersknooppunt Hoevelaken, de kruising tussen de A1 (Amsterdam – Hengelo) en de A28, ligt op enkele kilometers afstand.

50 – 100 m tot de bus;
0,5 – 1 km tot de A28 en knooppunt Hoevelaken(A1);
5 km tot centrum Amersfoort;
4– 5 km tot Station Amersfoort (15 minuten met bus).

VLOEROPPERVLAK
De totale oppervlakte bedraagt ca. 87 m² BVO. Het object is niet ingemeten conform NEN-2580.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het pand wordt in de huidige staat opgeleverd:
– systeemplafonds met LED verlichtingsarmaturen;
– vloer- en raambekleding;
– 2 toiletten;
– pantry;
– alarminstallatie met camerabewaking;
– vloerverwarming;
– cv-installatie.

KOOPPRIJS
De koopprijs bedraagt € 215.000,– k.k.

PARKEREN
Er is ruime parkeergelegenheid op De Tolplaats op slechts enkele meters afstand van het gebouw, waar vrij parkeren mogelijk is.

SERVICEKOSTEN
De bijdrage voor de VVE bedraagt € 1.245,– (2023) per jaar excl. BTW.

KADASTER
Leusden F 4321 A4

BOUWJAAR
1998

ZEKERHEIDSTELLING
Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de overeengekomen koopprijs. Deze moet binnen twee weken na ondertekening van de koopakte worden voldaan bij de notaris.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

vraagprijs
€ 215.000 kosten koper
Aangeboden sinds
22 december 2023
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
87 m²
Oppervlakte
87 m²
Kantoorruimte oppervlakte
87 m²
Kantoorruimte verzamelgebouwen
Kantine, pantry keuken, receptie, sanitair, vergaderruimte

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Leusden F 4320
Oppervlakte
87 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
LDN02-F-4320
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand