Verhuurd

De Brink 6 3871 AM Hoevelaken

Omschrijving

ALGEMEEN
De winkelunit gelegen aan De Brink 6 te Hoevelaken maakt onderdeel uit van een strip van 5 aaneengesloten winkelunits. De in 1994 gebouwde winkelstrip op zeer goede A1 winkelstand in het centrum van Hoevelaken bestaat uit 5 aaneengesloten winkelruimtes van courante afmetingen en een geldautomaat. Eén van deze winkelunits, met een oppervlakte van ca. 230 m² komt voor verhuur beschikbaar.

Het centrum van Hoevelaken kent een goed en gevarieerd winkelaanbod, waarbinnen de aangeboden propositie een prominente plek inneemt. De aangeboden winkelunits liggen naast voldoende parkeermogelijkheden en zijn gesitueerd tegenover een Lidl Supermarkt en naast een Albert Heijn Supermarkt. In de directe omgeving vindt u onder andere vestigingen van Jumbo, Hema, Blokker, Electro World en diverse speciaalzaken voor de dagelijkse boodschappen.
De overige huurders in de winkelstrip zijn Kruidvat, ABN Amro (GEA), de Barbier en meer.

LOCATIE
De winkelruimte bevindt zich op de meest prominente winkellocatie van Hoevelaken. Hoevelaken is een plaats in de Gelderse Vallei met circa 10.000 inwoners. Hoevelaken valt onder de gemeente Nijkerk, in de Nederlandse provincie Gelderland. Het was tot het jaar 2000 een zelfstandige gemeente. Ten westen van Hoevelaken ligt Amersfoort.

Door het hoge welvaartsniveau is de koopkracht per inwoner bovengemiddeld te noemen. Hoevelaken heeft een dorpscentrum dat in 2003 door de gemeente is opgeknapt. Door het centrum loopt de Westerdorpsstraat met aan de noordzijde het dorpsplein De Brink en aan de zuidzijde de Wiekslag. De Brink vormt binnen Hoevelaken een van de meest prominente winkellocaties.
Op De Brink staat Dorpshuis De Stuw, met daarin zalen, Grand Café “De Haen”, het gemeenteloket, Jongerencentrum Blits en een fitnesscentrum.

BEREIKBAARHEID
240 m tot de bushalte;
1 – 2 km tot de A1
2 – 2,5 km tot de A28;
1 – 1,5 km tot Station Hoevelaken.

VLOEROPPERVLAK
Te huur is ca. 230 m² winkelruimte.
Het object is niet conform NEN 2580 gemeten.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 30.000,– per jaar, exclusief servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

OPLEVERING
Uitgangspunt is casco oplevering, inclusief pantry en toilet.

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op de naastgelegen parkeerterreinen en op de openbare weg.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
230 m²
Winkelruimte oppervlakte
230 m²
Winkelruimte verkoopvloeroppervlakte
230 m²

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op de naastgelegen parkeerterreinen en op de openbare weg.
Bekijk alle kenmerken

Media

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand